Waar kan bedreigde Nederlandse burger zijn klacht kwijt ?

burger

Nou, eh…. gewoon bij de politie toch ? Enfin, u weet dat dit inmiddels een lachertje is, want als je klacht al serieus genomen wordt ( sic non) dan mag je over een week als wij wat meer tijd hebben terugkomen. Toch voelen steeds meer  Nederlanders en voor alle duidelijkheid , de mensen die hier geboren en getogen zijn net als hun ouders en voorouders zich bedreigd.  Maar een mogelijkheid om je bedreiging met iemand te bespreken en om deze te laten registreren ?

Deze mogelijkheid bestaat er uiteraard wel voor diegenen die er voor gezorgd hebben en nog steeds voor zorgen dat deze Nederlanders zich bedreigd voelen. Dan willen wij het niet gelijk hebben over je chauffeur toe te roepen dat hij snel weg moet rijden en de mevrouw die voor je auto staat gewoon maar van de sokken te rijden.

Om al die arme bedreigde burgemeesters, wethouders en raadsleden een luisterend oor te lenen is er nu de Vertrouwenslijn. Deze wordt beheert door NL Confidential en werkt samen met Raadslid.  Nu en zou u in uiterste nood niet meer weten waar naartoe, doe u gewoon voor als politicus, moeilijk is dat zeker niet, gewoon wat warrig praten en belt u 0800 2800 200 .

Zo eenvoudig is dat. Wij hebben maar gelijk even voor u gekeken wie u aan de lijn zou kunnen verwachten, maar bleven steken bij de ‘bazen’ van deze club en dan komt u gelijk weer uit bij het bekende clubje van elkaar de bal toeschuivende mannen en vrouwen, die naast hun FULL TIME banen, toch altijd nog weer kans zien om nog wat meer bij te schnabbelen.

Maar om nu te zeggen dat dit de organisatie is, waarvan wij verwachten dat zij u op weg zullen helpen, als u zegt dat u de politiek niet meer vertrouwt, het COA een bepaald burger onvriendelijke organisatie vindt, die zoals inmiddels blijkt beslist niet naar de burger wil luisteren, dat zou te ver gaan.

Wel kunt u melden dat u zich gediscrimineerd voelt !…..

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s