Aanslag op Duitse politicus onvermijdelijk gevolg van negeren stem van het volk

Onderdrukking leidt tot verzet: Migrantenoorlog tegen Europese bevolking kan niet onbeantwoord blijven – Of was dit de ‘false flag’ aanslag op een pro-immigratie politicus die we enige tijd geleden voorspelden, en die zal worden gebruikt om alle critici de mond te snoeren?


‘Bericht aus Berlin’ over ‘moslima’ Angela Merkel, met op de achtergrond het nieuwe Berlijn dat in de nabije toekomst zal worden gedomineerd door islamitische minaretten.

‘Dit is een aanslag op de democratie’ reageerden Duitse politici en media op het neersteken van een burgemeesterskandidaat in Köln door een man die tegen de massale moslimimmigratie zou zijn. De werkelijkheid werd daarmee weer eens compleet omgedraaid, want de echte aanslag op de democratie is nu juist het tegen de wil van de meerderheid van de Europese volken binnenhalen van miljoenen veelal agressieve volgelingen van een militante, discriminerende en racistische religieuze ideologie die haaks staat op alle waarden –democratie, vrijheid van meningsuiting, tolerantie, respect- die bij ‘onze’ leiders en politieke partijen tientallen jaren zogenaamd zo hoog in het vaandel stonden. Het is alsof ons land in 1940 vrijwillig en welbewust de grenzen zou hebben geopend voor de stormtroepen van de Nazi’s, en het verzet daartegen ‘anti-democratisch’ zou hebben genoemd.

Henriette Reker, burgemeesterskandidaat namens de Groenen in Köln –en gesteund door de CDU en de FDP-, werd door een boze man in haar nek gestoken en raakte daarbij ernstig gewond. Reker is in Köln verantwoordelijk voor het onderbrengen van immigranten. Volgens de politie had de 44 jarige dader ‘vreemdeling-vijandige motieven’ (3).

Hoe zeer zo’n misdaad ook is af te keuren – als je de stem en belangen van je eigen volk maar lang genoeg blijft negeren en dat zelfs begint te onderdrukken door boze en verontruste burgers steevast valselijk weg te zetten als ‘racisten’ of ‘extreemrechtse populisten’, dan is het wachten op de eerste daden van verzet.

‘False flag’ om aanval op critici te rechtvaardigen?

In augustus schreven we het volgende:

Op deze slinkse wijze wordt niet de staat, maar de tegen door hogerhand bevolen immigratie protesterende burger als ‘anti-democratisch’ weggezet. De volgende escalatie is reeds in voorbereiding: de overheid zal extreemrechtse ‘false flag’ terreurgroepen helpen op te richten, inderdaad zoals de RAF en de NSU, die aanslagen op asielzoekerscentra of op belangrijke ‘symboolfiguren’ van de immigrantenindustrie zullen plegen. Dit zal uitsluitend bedoeld zijn om de doorsnee nietsvermoedende burgers zich tegen ‘rechts’ de laten keren.

De Europeaan zal daarna, uit angst om ‘terrorist’ te worden genoemd, geen kritiek meer durven uiten op het massa immigratiebeleid. De overheid zal onder het mom van het beschermen van de asielzoekers harde maatregelen nemen door personen, partijen en bewegingen die zich negatief uitlaten over immigratie en/of de islam te vervolgen. Demonstraties bij en tegen asielzoekerscentra worden streng verboden, en er worden nieuwe ‘anti-terreur’ wetten ingevoerd waarmee weblogs zoals deze geblokkeerd zullen worden…….

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

xandernieuws-logo-02h

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s