Vluchtelingenbeleid en de Nederlandse lamlendigheid

demo

5.000 Mensen hadden via de sociale media aangekondigd mee te doen aan een protestdemonstratie op het Haagse Malieveld tegen de ongelimiteerde komst van vluchtelingen naar ons land. Resultaat , van de 5.000 waren er slechts ruim 100 aanwezig. Is er een beter voorbeeld voor de lamlendigheid van de Nederlanders ? Ongetwijfeld waren er weer talloze excuses, zoals deze inmiddels de standaard zijn als het er om gaat je bezorgdheid te laten blijken bij zaken die ons allen aangaan.

Hoe vaak hebben wij hier op deze site niet zelf opgeroepen een om eenvoudige E Mail te sturen naar een overheidsinstantie. Resultaat nul. Was het niet GeenStijl die ook opriep om te demonstreren eveneens op het Malieveld tegen het asielzoekersbeleid. Resultaat slechts enkele tientallen aanwezigen. Herinnert u zich nog de oprichter van Amsterdam Post  prof. Frikschoten ( Jaap Mollema) spijtig genoeg het slachtoffer geworden van een verkeersongeluk, die telkens weer op de bres sprong tegen onrecht van de zijde van de overheid. En wie stond er moederziel alleen te demonstreren, juist Jaap die maar niet opgaf te trachten om mensen wakker te schudden.

Lamzakken, want ach het zal met zo’n vaart niet lopen en als het gaat om vluchtelingen, dan moeten  die toch een dak boven het hoofd krijgen ? Ja natuurlijk moet dat, maar als dit tot grove spaninningen in de maatschappij leidt, en wij grossieren er inmiddels in, dan mag de burger in de steek gelaten door een overheid die een geheel andere agenda heeft dat wat zij de kiezer voorspiegelde, toch wel zijn stem laten horen……

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s