Britse media zwijgen over in eigen land losgebarsten moslimoorlog tegen christenen

Pakistaanse christenen hoeven niet meer hun land te ontvluchten, want Engeland is inmiddels net zo erg’ – Veel Britse moskeeën hebben inmiddels hun eigen geheime politie, vormen samen een landelijk netwerk


De Britse politie beschermt agressieve moslimdemonstranten die met ISIS-vlaggen zwaaien tegen woedende reacties van omstanders. Ingegrepen wordt er alleen tegen de Britten, niet tegen de moslims.

In tal van Engelse steden is dezelfde oorlog die moslims in het Midden Oosten en Noord Afrika tegen het christendom voeren losgebarsten. Vooral christenen die afkomstig zijn uit moslimlanden worden veelvuldig aangevallen, bekogeld met stenen en brandbommen, neergestoken en soms bijna vermoord. Pakistaanse christenen zeggen zelfs dat de vervolgingen door moslims net zo erg zijn als in hun thuisland. Wat ook overeenkomt is dat de politiek-correctie Britse media, de autoriteiten en zelfs de politie er geen enkele aandacht aan besteden. In grote delen van West Europa, waaronder Nederland, gebeurt exact hetzelfde.

Britse mensenrechtenactivisten wijzen erop dat de regering van premier Cameron speciale maatregelen wil nemen om ‘haatmisdaden’ tegen moslims tegen te gaan, maar dat juist het omgekeerde veelvuldig voorkomt, wat de regering in Londen echter totaal negeert. Christenen, en vooral degenen die zich bekeerd hebben van de islam, kunnen in steeds meer steden nauwelijks nog normaal leven omdat ze dagelijks worden bedreigd en vervolgd door moslims, steeds vaker net zo hevig als in hun thuislanden.

Kinderen al hun hele leven lang vervolgd door moslims

Het gezin Hussein is een van de vele schrijnende gevallen. Hun kinderen zijn opgegroeid in Bradford, maar kennen hun hele leven niets anders dan vervolgingen. Dat het islamitische kinderen verboden wordt met hen te spelen is nog wel het minst erge. Stenen worden door de ramen van hun huis en auto gegooid; ze worden geïntimideerd, vals beschuldigd van het beledigen van de islam (zodat de vader weer eens gearresteerd wordt); meerdere auto’s werden totaal verwoest, en ze moesten zelfs verhuizen nadat hun huis in brand was gestoken door een in dezelfde straat wonende moslimfamilie. De kinderen waren er ook getuige van dat hun vader bijna werd vermoord door drie moslims.

‘Ze hadden net zo goed in Pakistan kunnen wonen’

Volgens de British Pakistani Christian Association (BPCA) is het lijden van het gezin Hussein dermate groot, dat ‘ze net zo goed in Pakistan hadden kunnen wonen.’ Niet alleen moet het gezin voortdurende dreigementen en geweld ondergaan, maar krijgt het daarbij ook nog eens geen enkele steun van de politie, die altijd aan de kant van de moslims gaat staan en weigert zelfs maar hun verklaring op te nemen. Agenten zeggen hen ijskoud dat ‘ze het zelf hebben veroorzaakt’ door zich te bekeren van de islam. ‘Stop ermee een kruisvaarder te zijn en ga weg.’

De BPCA wijst erop dat dit beslist geen incidenten zijn, maar dagelijkse praktijk, vooral in de grote steden. Pakistaanse christelijke kinderen hebben het dubbel zo zwaar, want die worden niet alleen uitgescholden en veracht door islamitische kinderen, maar ook nog eens door blanken, die hen aanzien voor moslims. Een Pakistaans gezin in Birmingham kreeg hetzelfde geweld door moslims voor zijn kiezen –zoals aanvallen met messen- als waar ze net een paar weken geleden uit hun thuisland voor waren gevlucht.

‘Nu gaan ze voor onze kinderen’; Christenen duiken onder

Een eveneens uit Azië afkomstige lokale christelijke leider verklaarde dan ook dat ‘wij weten wat het volgende is, namelijk dat ze voor onze kinderen zullen gaan.’ Behalve hen beschermen voor geweld moeten de christenen hun kinderen ook beschermen tegen moslims die hen willen dwingen zich te bekeren tot de islam.

Honderden christenen zijn inmiddels ondergedoken. Sommigen moesten zelfs hun namen en ID-nummers veranderen en leven nu in ‘safe houses’, omdat ze hun leven niet meer zeker zijn. Veel ‘eer’wraakmoorden vinden namelijk plaats op voormalige moslims die zich tot het christendom hebben bekeerd……

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

xandernieuws-logo-02h

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s