‘Burger’ eist samenwerking Wilders

  dendieje

Mooie LINKSE actie. Hij “vergat” er bij te vermelden dat de PVV wel degelijk met oplossingen komt, die helaas wordt afgedaan door de linkse partijen als, o.a. onzin, xenofoob, racist etc etc. Als er één politicus opkomt voor Nederland en burgers, is het wel de PVV. Maar een ‘cordon sanitaire’ is alleen maar te omzeilen door de grootste partij te zijn, liefst die alleen kan regeren. Misschien een idee om ALLEMAAL OP DE PVV TE STEMMEN? Zou mooi zijn. Ben benieuwd waar ze de volgende keer mee op de proppen komen om de PVV te BASHEN!! PS: De vraagstelling zou ook omgekeerd kunnen zijn, dat de andere partijen meer met de PVV zouden kunnen samenwerken.


AMSTERDAM – Een “partijloze bezorgde burger” heeft Geert Wilders in een advertentie in de Volkskrant opgeroepen tot meer samenwerking. “Als u echt aan Nederland denkt, wilt u dan samenwerken met anderen. En niet Nederland proberen te verdelen, door alleen maar te zeggen hoe het niet moet”, staat te lezen op de voorpagina van de krant.

De initiatiefnemer, aannemer Rob Geurst, ergert zich naar eigen zeggen aan geschreeuw over hoe dingen niet moeten. “Als je in de politiek gaat is je doel toch om het voor Nederlandse burgers zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen? Daarvoor moet je samenwerken”, zei de Hagenaar in een reactie tegen de NOS.

Geweten

Geurst erkent dat hij de advertentie vooral voor zichzelf heeft geplaatst: “Misschien is dit eigenlijk het afkopen van mijn eigen geweten. Ik hoop alleen dat ik de mening van veel anderen hiermee vertolk.” Hij heeft overigens zijn naam bewust onder de advertentie geplaatst: “Er wordt al genoeg anoniem geroepen. Natuurlijk zal ik reacties krijgen, zowel positieve als negatieve.”

De adverteerder wilde zijn tekst overigens ook in De Telegraaf plaatsen, maar hij vond de kosten daarvan te hoog.

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s