Nederlandse soldaten oefenen in Duitsland op islamitische terreuroorlog in Europa

Door een Duitser gemaakte foto van als moslimterroristen verklede Nederlandse soldaten.

Duitse wandelaars zijn zich in de bossen in de buurt van Fulda wild geschrokken toen ze plotseling met machinegeweren bewapende ‘terroristen’ in typische islamitische kledij –compleet met bedekte gezichten en tulbanden- tegenkwamen. Kort daarna kwamen ze net zo zwaar bewapende soldaten in uniform tegen.

Bij navraag bleken die afkomstig uit Nederland, en deel te nemen aan een onaangekondigde militaire oefening waarbij klaarblijkelijk gerekend wordt op een islamitische terreuroorlog op Europees grondgebied. Mensen die nog steeds alle waarschuwingen tegen de moslimmigranteninvasie op sites zoals deze lacherig van de hand doen als paniekzaaierij, zouden nu toch eens moeten gaan nadenken.

Een Duitse vrouw belde ongerust met het Hit Radio FFH en vertelde hoe ze de twee groepen bewapende mannen in de bossen van Bad Soden-Salmünster (grofweg tussen Fulda en Frankfurt am Main) plotseling tegen het lijf was gelopen. Dat was haar het afgelopen jaar overigens al eens eerder overkomen. Toen ze destijds thuis hevig geschrokken de politie belde, kreeg ze te horen dat het om een militaire oefening ging. De tweede keer schrok ze opnieuw, maar maakte toen wel een foto die ze naar het radiostation stuurde.

Een verslaggever van de radiozender ging vervolgens op onderzoek uit. De politie in Offenbach, een voorstad van Frankfurt, bevestigde dat Nederlandse soldaten in die bossen een oefening hielden. Andere bewoners in het gebied hadden hen eveneens gezien en er een melding van gemaakt. Zowel het Duitse als het Nederlandse ministerie van Defensie beweerden echter van niets te weten.

43e gemechaniseerde brigade vecht tegen ‘terroristen’

Uiteindelijk wisten lokale autoriteiten erachter te komen dat het om de 43e gemechaniseerde brigade uit Nederland ging. Daarop sprak het regionale legercommando Hessen de eerdere bewering van niets te weten tegen, en werd ineens gezegd dat men wel degelijk op de hoogte was gebracht van de oefening…..

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

xandernieuws-logo-02h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s