De VVD schaamt zich allang nergens meer voor

DH070B4-pridIEAASCw7

(door )

Waar de regering de ene na de andere kleine gemeenschap in den lande opvangcentra voor asielmigranten door de strot probeert te duwen, doet die partij in Den Haag ondertussen alsof de wereld vergaat als in een voor de VVD electoraal interessante buurt nabij een potentieel opvangcentrum dreigt te worden gehuisvest.

Het Haagse Benoordenhout is een buurt die altijd sterk VVD-gezind was, maar bij de laatste gemeentelijke verkiezingen liep een deel der bevolking plotseling over naar partijen die zich bezorgd maakten om frissere lucht in de buurt. De plaatselijke VVD hoopt nu blijkbaar de gunst van premier Rutte’s woonomgeving terug te winnen, door in het College van B&W de komst van een asielmigrantencentrum in de leegstaande Julianakazerne te blokkeren.

En dat, terwijl de Haagse Stadspartij – een van de partijen die in die wijk juist zoveel wonnen bij de laatste raadsverkiezingen – er ongegeneerd vóór strijdt. “Kip ik heb je” dacht Martin Wörsdörfer, fractievoorzitter van de VVD in Den Haag. En schreef op de FB-pagina van de buurt dat op de VVD kan worden gerekend om de Julianakazerne vrij te houden van asielmigranten:

Vluchtelingen in de Julianakazerne is voor ons als collegepartij onbespreekbaar. Leek me goed dat hier namens VVD Den Haag te melden.

Ook een leuke:…..

Lees verder>>>

Bron: Veren of Lood

Veren of Lood

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s