EU zo lek als een mandje ( of rubberboot )

dinghy

Weer komt er op verzoek gezag van EU commissie Jean Claude Druncker een extra bijeenkomst van ministers van een tiental EU landen die in het bijzonder getroffen worden door de toestroom van handophouders. Dat de EU en de nationale overheden de controle over wat en wie er de EU binnenkomt volkomen zijn kwijt geraakt mag inmiddels duidelijk zijn.

Wij geven u zonder verder commentaar wat cijfers en oordeel zelf :

T/m het derde kwartaal 2015 zijn ruim 1 miljoen handophouders de EU binnengekomen. D.w.z. dit is het aantal dat Frontex, de EU organisatie die de EU buitengrenzen moet bewaken , laat weten. Het aantal asieleisers dat zich echter niet heeft laten registeren, en illegaal de grenzen overkwam wordt inmiddels geschat op een half miljoen. Het is veilig om aan te nemen wij aan het einde van dit jaar ons gelukkig mogen prijzen met het verwelkomen  van ruim 2 miljoen gelukszoekers. In 2014 lagen de cijfers wat lager, totaal tegen de 1.8 miljoen en werden er 160.000 handophouders uitgewezen, maar slechts in de helft van de gevallen gebeurde dat ook .

U heeft geen bierviltje nodig om uit te rekenen, dat deze situatie volkomen is geëscaleerd en…. dat nog steeds in verhevigde mate doet. De politiek kijkt de andere kant uit, verschuilt zich achter loze woorden, en om de  stijgende onrust onder burgers in toom te houden, worden mensen die zich openlijk zorgen maken gelijk in de extremistische hoek gezet.

Wist u overigens en het zal u een warm gevoel geven, dat ons land tot een van de grootste ‘binnenhalers’ is van hoogopgeleide cultuurverrijkers……

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s