Facebook in Duitsland mogelijk vervolgd voor haatzaaien

Volk van Nederland: Graag hoor ik jullie mening over onderstaande!

Zoals ik al eerder schreef heeft de Duitse minister van Justitie Facebook opgeroepen meer tegen haatzaaien te doen. Al voor het gesprek met Merkel had Facebook laten weten dat het samen met een Duitse waakhond racistische uitlatingen nauwer gaat monitoren. Wij weten dat ook Nederland dit binnenkort zal doen!

Facebook gaat voor de behandeling van haatreacties nu in een Task Force samenwerken met verschillende organisaties, waaronder een groep die het internet afspeurt op zoek naar kwetsende commentaren.

What about “Vrije meningsuiting”? Waarom doet dit mij denken aan Nazi-methoden?

oplichtersactief_1

RP: Even een stukje jurisprudentie:
Zelfs de waarheid vertellen kan smaad zijn. Wat wél een geldig excuus is, als de bewering in het algemeen belang is, dan is dit namelijk wel toegestaan.

Voorbeeld:
Ik noem de meeste asielzoekers, “gelukzoekers of parasieten”; dit kan onder smaad vallen ondanks het feit dat ik kan aantonen dat 97% van de asielzoekers GEEN vluchteling is!

Het volk wordt gedwongen om miljoenen voor vluchtelingen te betalen. Als nu blijkt dat al die miljoenen niet voor vluchtelingen zijn gebruikt maar voor criminele illegalen, is het in het kader van het ‘algemeen belang’ te waarschuwen dat wij al die tijd (en nog steeds) worden opgelicht. Wij hebben dus betaald en betalen nóg steeds voor miljoenen oplichters (en dan is de benaming van “gelukzoeker of parasiet” niet alleen gerechtvaardigd maar zelfs zeer mild)! Elk synoniem van  een ‘oplichter’ is in dit geval dus geldig!

Ook zouden wij de veroorzakers van deze oplichting (de EU en onze regering) verantwoordelijk kunnen stellen en hen zelfs met z’n allen kunnen aanklagen wegens onterechte “inningen” en hen vorderen tot terugbetaling van al die miljoenen die wij onterecht hebben betaald aan 97% NEP-vluchtelingen!

Ik ben benieuwd of zij dan nóg proberen ons een boete op te leggen voor het benoemen van een keihard feit die,  in het algemeen belang,  al lang kenbaar gemaakt had moeten worden!

(Bovendien kunnen wij hen ook aanklagen wegens discriminatie van hun eigen volk!) 

Wie kaatst…..

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s