EU belooft asielzoekers gouden bergen !

Iedere nadenkende burger kon het reeds lang vermoeden. De tsunami van de EU binnenvallende allochtonen was en is nog steeds geen normaal verschijnsel. Alles leek er op dat het bewust veroorzaakt, goed voorbereid en gepland was. De enige vraag die zich stelde was: Wie zit er achter?trojaans paardDe moslimpresident van Amerika en de Amerikaanse wapenlobby? De Arabische olieboeren? Noord-Korea? Of de islamofiele apparatsjiks van de EUSSR misschien?
Was het de voortzetting van decennia lange goekopere arbeidslonen politiek en de overwegend islamitische demografie binnen de statistieken en een 5e colonne gefinancierd door rijke islamitische landen zoals Qatar met Saudi Arabië voorop?

Wel de spanning is voorbij. We weten het nu. De rokende revolver werd gevonden. De EU is betrapt met de “smoking gun” in haar vuile handen. Uitgerekend het ‘agentschap’ dat de buitengrenzen verondersteld werd te bewaken, Frontex dus, is schuldig aan het aantrekken van allochtone gelukzoekers met valse beloften. Het bewijs is geleverd en staat vast.

Lees verder>>>

Bron: Nageltjes

Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s