Kritiek op de islam mag niet, maar op andere geloven mag het wel.

ispr

Het is zo langzamerhand de gewoonste zaak op de wereld geworden dat kritiek op de islam in de kiem gesmoord wordt. Je bent politiek niet correct bezig, wat dat ook moge betekenen, en daar wij allen graag  op z’n minst ‘correct’ willen zijn, we nemen dit politiek  gebazel dan maar op de koop toe en houden wij op een paar uitzonderingen na de mond angstvallig dicht als het gaat om de islam, moslims en met de huidige door een nalatige overheid niet gecontroleerde toestroom van voornamelijk moslim gelukszoekers.

Maar de wegbereiders voor een sluipende toelating van de islam zijn gewoon de MSM die angstvallig als hongerige honden kijken of hun politieke baasjes ze een brokje toegooien, dat dan razendsnel in lovende woorden wordt omgezet en de naïeve burger nog steeds denkt dat het met zo’n vaart niet zal lopen.

De paar politici die wel waarschuwend de vinger opsteken, zoals uiteraard PVV voorman Geert Wilders ( met alle kritiek die wij regelmatig op zijn handelswijze hebben) , Filip de Winter van de N-VA, Nigel Farage van de UKIP en Marine le Pen van het FN , worden als Neo Nazi’s weggezet.

En die gewone burger ? Ach, die klaagt, verschuilt zich achter zijn toetsenbord om daar als een kat die zijn krabpaal gebruikt, zijn frustratie te uiten, maar verder  doet hij / zij  NIETS.  Het probleem van de oprukkende islam wordt zeker door de toestroom van veelal moslim gelukszoekers met de dag groter en gevaarlijker, maar de Europeanen doen niets.  De islam frontaal aanvallen door middel van woord en geschrift betekent dat veel mensen je opeens niet meer kennen, maar maak je kritische grapjes over de paus, of dichterbij huis de pastoor of dominee, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Eens een goed onderbouwd stuk of boek over de gevaren van de islam is nauwelijks te vinden en als er al een greintje kritiek is dan loopt dat al gauw uit op vergoelijken, bijpoetsen, om die kritiek maar vooral niet te hard te doen overkomen, want stel……

En daarmee wordt Europa en zeker ons land in slaap gewiegd.  Het valt allemaal wel mee, het is niet zo erg. Het vreemde is dat als je met weldenkende moslims spreekt, zij vol onbegrip zijn over het feit dat wij de gevaren van een oprukkende islam niet zien of moet het luiden niet willen zien, in slaap gewiegd door sussende woordjes, zoals je een kind in slaap wiegt en zegt dat het morgen geheel anders zal zijn.

Met name van links en in ons geval van PvdA , SP en GL durft men inmiddels de moslims te vergelijken met de nieuwe Joden. Zij zouden sociaal economisch zijn achtergesteld, zij zijn de slachtoffers en wij moeten zien te voorkomen dat zij worden achtergesteld, laat staan gediscrimineerd. Echt inhoudelijke argumenten ontbreken , het is zuiver op emoties gestoelde prietpraat. Men gaat bij ‘links’ zelfs zo ver dat men denkt dat de islam dwz. de moslims zich vanzelf wel aan zullen passen. De nog steeds niet afgeronde en ook nooit zo ver komende integratie van Marokkanen en Turken toont echter het tegendeel!

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s