Duitse militair: Bijna 80.000 ISIS-terroristen in Duitsland, volgend jaar 10 miljoen migranten erbij

Asielzoekers in Duitsland krijgen ruim € 900,- zakgeld per maand – Agent: Werkelijke aantal immigranten 3 tot 5 keer hoger – Containers vol met wapens naar AZC’s


Onder leiding van
Reichskanzler Angela Merkel wil de EU in korte tijd zo gigantisch veel migranten toelaten, dat de Europese volken geen tijd krijgen zich te verweren en de ondergang van onze landen niet meer te stoppen is.

Een Duitse soldaat bericht dat de Bundeswehr met onmiddellijke ingang alle verloven heeft ingetrokken en de legerleiding schat dat er inmiddels bijna 80.000 als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen in Duitsland zijn. Bovendien zouden er volgend jaar nog eens 10 miljoen moslimmigranten in Duitsland worden verwacht. Volgens de soldaat is de onvrede in het Duitse leger enorm, niet alleen omdat duizenden immigranten in kazernes worden ondergebracht, maar ook omdat die per persoon maar liefst € 30,- zakgeld per dag krijgen.

De soldaat die om begrijpelijke redenen anoniem moet blijven vertelde dat er in zijn kazerne 1200 asielzoekers zijn geplaatst die iedere dag € 30,- zakgeld krijgen. De woede onder de Duitse troepen zou enorm zijn, en als er over een maand niets is veranderd dreigt de situatie ook in het leger te escaleren.

80.000 terroristen en 10 miljoen moslimmigranten in 2016

De legerleiding gaat er vanuit dat er inmiddels bijna 80.000 ISIS-terroristen in Duitsland zijn. Militairen worden gedwongen verklaringen te ondertekenen waarmee ze beloven hierover niets tegen de media of tegen de burgers te zeggen.

Volgens informatie van de Bundeswehr worden volgende jaar nog eens 10 miljoen moslimmigranten verwacht. In dit tempo worden de 20 tot 30 miljoen moslims waarmee de nieuwe Duitse Reichskanzler haar land, volk en Europa wil vernietigen ruim binnen de eerder gemelde 4 à 5 jaar gehaald.

Agent: ‘Aantal immigranten tot 5 x hoger’ – Containers vol met wapens naar AZC’s

Een politieagent, die met vervroegde uittreding was maar voor een uurloon van € 25,- weer in dienst is genomen, bevestigde de schokkende informatie van de soldaat. Hij wees er tevens op dat het werkelijke aantal immigranten 3 tot 5 keer hoger is dan officieel wordt opgegeven, en dat de autoriteiten grotendeels weten waar de meeste ISIS terroristen zich op dit moment bevinden.

De Duitse politieleiding wil echter geen extra maatregelen nemen, vermoedelijk omdat dit door de politiek wordt tegengehouden. Om dezelfde reden wordt al weken geweigerd een reactie te geven op tal van berichten dat er in containers (in onder andere de havenstad Hamburg) enorme hoeveelheden wapens met bestemming asielzoekerscentra zouden zijn gevonden.

EU heeft frontale aanval op Europese volken geopend

Zelfs als maar de helft van deze informatie klopt, dan betekent dit dat de gevestigde orde frontaal de aanval heeft geopend op de landen en volken in Europa, overduidelijk met de bedoeling onze democratie, vrijheid, welvaart en nationale identiteiten volledig uit te wissen en een pan-islamitisch Europees Reich te creëren, dat centraal zal worden geregeerd door het anti-democratische regime in Brussel.

Xander

Bron: Xandernieuws

Xander

3 gedachtes over “Duitse militair: Bijna 80.000 ISIS-terroristen in Duitsland, volgend jaar 10 miljoen migranten erbij

 1. Trap er niet in! Het is zo goed als zeker een vette HOAX.
  Xandernieuws levert geen bewijs via links naar Duitse media waaruit de info
  zou blijken. Daar heb ik om gevraagd. Geen reactie en da’s typerend.
  Heb die website vaker op onzin betrapt.
  Ene Gerrit (zie zijn comment van 24-10-2015, 09:21) linkt naar een invasie in Slovenië
  en die heb ik HIER geparkeerd: http://tinyurl.com/nz9t73g
  Ook dat verhaal van 10 miljoen moslimimmigranten zou in theorie kunnen maar zelfs
  Merkel zal dat niet tolereren, ze kan in een dergelijk geval niet alleen op zware politieke tegenstand
  rekenen.
  Inmiddels heb ik nogmaals om bewijzen uit Duitse media gevraagd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s