EU geeft toe aan Turkse chantage en wil 200.000 extra vluchtelingen toelaten

article-3220341-2BEB301300000578-569_964x415

Het was te verwachten, nadat Angela Merkel de Turkse president Erdogan bij het afscheid de hand had gegeven , vergat zij kennelijk haar vingers te tellen, laat staan te zien of zij haar hand had terug gekregen en kwam er na de voorwaarde dat er i.p.v. de aangeboden 1 miljard , 3 miljard betaald dienen te worden ook nog de ‘eis’ dat in 2016 er 200.000 additionele gelukszoekers uit Turkije moeten worden opgenomen. Kennelijk is deze hoedster naast god nog nooit op een oriëntaals tapijtenmarkt geweest om te weten hoe je in een dergelijke omgeving handelt.

Dus heeft de Europese commissie, de groep van daadkrachtige mannen en vrouwen die de vorm van onze komkommers en bananen bewaken , nadat zij van de schrik over de nieuwe  Turkse eisen waren bekomen gelijk een ‘large scale refugee resettlement scheme’ opgezet, waarin wordt voorzien, naast alle illegale binnenkomers nog eens extra 200.000 hoogopgeleide culturele verrijkers binnen te halen, die dan weer volgens de u bekende verdeelsleutel een dak boven het hoofd zullen krijgen.

Voordat u zich afvraagt hoe veel u weer moet opschuiven, het gaat er dan in ons land om 9.400, en dat moet toch kunnen , gewoon wat tenten erbij, de wachttijden op een woning voor Nederlanders wat oprekken en klaar is Kees Klaas D. te B. Zijn huis wordt inmiddels bewaakt, en het zal ongetwijfeld niet gelegen hebben aan de dagelijkes fruitmanden en bossen bloemen die hij aan een mevrouw gestuurd heeft die hij van de sokken liet rijden.

Turkije noemt dit een ‘quid pro quo ‘ voorwaarde voor elke deal die er met het land gesloten kan worden en het is plezierig te zien, dat Erdogan als echte democraat  dat zooitje ongeregeld in Brussel, belijn, Stockholm en Den Haag de les leest.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s