EU plan voor toelating EXTRA 160.000 vluchtelingen faalt

mutt

Jean Claude Druncker had het zich zo mooi voorgesteld. Eerst de onwillige EU landen 20.000, daarna bij uitblijven van een echt protest 40.000 en tenslotte 160.000  EXTRA vluchtelingen te willen laten opnemen, alles volgens een eveneens in Brussel bedachte verdeelsleutel, waarbij ons land zoals gewoonlijk als haantje de eerste zijn verdiende loon kreeg en 10.000 EXTRA !!! handophouders op zou moeten nemen, bovenop de al dagelijks binnenkomende stroom gelukszoekers.

Het plan is geflopt. Van de 160.000 gelukszoekers die de EU landen op zouden moeten nemen is weinig of niets overgebleven. Slechts negen EU landen waartoe uiteraard ook ons land , Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zweden, Oostenrijk,  Spanje, Finland en Denemarken behoren, hebben zich bereid verklaart Italië en Griekenland te helpen om enig soelaas te bieden bij het opnemen van de daar vertoevende vluchtelingen.

Ook de toegezegde financiële steun, eveneens weer volgens de verdeelsleutel, van 2.3 miljard komt maar moeizaam op gang en is er tot nu toe 275 miljoen binnengekomen in de kas van de EU in Brussel.

A.s zondag is er weer een overleg, dit maal tussen de ‘onwillige ‘maar wel verstandige EU landen zoals Hongarije die de grootste klappen op moeten vangen als het gaat om de  stroom vluchtelingen afkomstig uit Griekenland op te vangen. Voorts neemt aan het overleg diegene deel die voor een groot deel de veroorzaker is van de huidige vluchtelingen tsunami, ‘schipper naast God, Angela Merkel.

Een zaak is inmiddels overduidelijk, de door Brussel telkens weer gepropagandeerde eenheid van de EU is gedaald tot onder het vriespunt. Zo lang er iets te halen viel, de uit Brussel toegezegde subsidies viel het nog wel mee, maar nu het er op aankomt offers te brengen, is het met die eenheid afgelopen. Dat laatste is natuurlijk niet verwonderlijk, was zelfs voorspelbaar, maar de politiek die slechts in zich zelf gelooft en haar megalomane plannen en daarom buiten de werkelijkheid leeft, wilde of kon dat niet zien.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s