Wake up call voor Nederlanders en echte Europeanen

Brief van een bezorgde lezer aan Geennieuws

Om wat voor gedachten/conclusies gaat het? Het zijn (onder meer) de volgende:

1. De overheid heeft de leiding en moet het voor ons oplossen.

Fout: de overheid is al lang de regie kwijt en is zo verpolitiekt dat er nergens meer een oplossing voor mogelijk is. Gevolg: dictaten worden op elkaar gestapeld en de burger heeft het nakijken.

2. We hebben geld nodig om te leven.

Fout: als we gaan samenwerken en ruilen, dan breng je de macht van het geld terug tot normale proporties. Voor nu geldt: geld=schuld, schuld=slavernij, slavernij=de dood.

3. De participatiemaatschappij is een ramp.

Fout: als je volwassen wordt en inderdaad radicaal gaat samenwerken en ruilen, dan ontneem je
voor een belangrijk deel de macht aan de staat en zijn instituties. We kunnen ons dan afwenden van dit gedrocht en onze vrijheid terugpakken, echt. We moeten alleen de knop om zetten en samen gaan werken. Zo lang je blijft denken dat je door de staat ‘beschermd en geholpen’ moet worden gaat er niets veranderen. We zijn machtiger dan we denken. Maar dat zijn we alleen als we een kritische massa bij elkaar krijgen. De
kracht van de massa is geweldig. Nu zijn we bang van een massa, te weten een massa deurkloppers. Maar we vergeten dat we zelf ook massa hebben. De massa van de ongehoorzame burger. Als die massa twee weken niet tankt, een half jaar zijn hypotheek niet betaalt, twee jaar geen belastingen betaalt…. dan zullen we wel eens zien wie er bang is.

4. De islam gaat winnen, we worden overrompeld.

Fout: als je tegen de Islam gaat vechten, dan gaat ‘ie winnen. Dit is een vuur dat alleen
dooft door verstikking. Ter toelichting op dit laatste punt: Dankzij het cultureel marxisme hebben we hier geloof en kerk afgeschaft, van een land met een joods-christelijke cultuur en tradities zijn we terecht gekomen in een plastic-fantastic-ik-leef-bij-de-dag-zonder-waarden-cultuur. Voor wat we hebben afgeschaft, zo niet verdelgd, hebben we niets werkends in de plaats gekregen. Liberalisme en consumentisme zijn geen godsdiensten, tradities of waarden. En a-theïsme is niets. Het is tegen iets, maar verder brengt het niets.

Dankzij dit culturele marxisme is onze hele culturele identiteit afgeschaft. Let wel: wij (ook diegenen met een bouwjaar in het tijdvak 1970-1980) hadden een joods-christelijke identiteit, hoe atheïstisch je ook bent.Dit is de traditie waarin je bent opgegroeid. Dit is de cultuur waarin je bent opgegroeid.  In de afgelopen tien jaar is alles wat daarmee associeerde uitgeroeid. Geschiedenisles werd beperkt tot ‘moderne geschiedenis’, godsdienstles werd iets onduidelijks oecumenisch of een vurig pleidooi voor ‘mensuhrechtuh of krienpies.’ Onze breinen zijn
volgeplempt met beelden en ideeën die juist direct tegen onze culturele bodem ingaan. Asociaal gedrag wordt beloond, alles draait om het ‘ik’ in het hier en nu….

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s