Aanranding Almere! Daders asielzoekers wordt verzwegen!

Commotie om aanranding. Alle misdaden van de gelukzoekers wordt of gebagatelliseerd of in de doofpot gestopt! Hoezo geen volksverraders?

http://www.npo.nl/goedemorgen-nederland/28-09-2015/POW_02936280/POMS_WNL_2123510

ALMERE
Een 20-jarige vrouw heeft dit weekend aangifte gedaan van aanranding door vier mannen in Almere. Dat bevestigt de politie aan De Telegraaf. Volgens de regionale website Almere Nieuws gaat het om asielzoekers. Dit leidde maandag tot veel commotie. Onder anderen PVV-leider Wilders reageerde geschokt op het nieuws. De politie wil echter niet bevestigen of het inderdaad om asielzoekers ging.

,,De verdachten zijn woonachtig in Almere. Wij doen verder nooit mededelingen over hun eventuele afkomst of exacte woonadres”, zegt een woordvoerder. De politie Almere laat aan De Telegraaf weten dat er vier mannen zijn opgepakt. ,,Via het cameratoezicht hebben wij het voorval geregistreerd, zijn direct ter plaatse gegaan, en zijn kort daarna vier verdachten, variërend tussen de 18 en 20 jaar, aangehouden. Zij zitten nog vast.”

PVV-fractievoorzitter Geert Wilders haalt op Twitter alvast uit naar premier Rutte: ,,Bedankt hè Mark Rutte dat je ze allemaal ons land binnenlaat”, schrijft hij.

Inmiddels klinken er steeds sterkere geluiden dat het aangehouden viertal meer jonge vrouwen heeft lastiggevallen. Een vader van één van de vermeende slachtoffers stelt: ,,Jongste dochter zojuist opgepikt bij het politiebureau in Almere. Drie grapjassen uit het plaatselijke asielzoekerscentrum begrijpen nog niet zo goed dat Nederlandse vrouwen het niet zo prettig vinden om na een avondje stappen aangerand te worden.” Een andere moeder zegt dat haar 17-jarige dochter eveneens is aangerand door ‘dezelfde groep mannen’.

Bron: Eunmask

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s