Coalitie tegen de Islamitische Staat heeft iets te verbergen in Syrië

In Syrië is iets verdachts aan de gang, maar de westerse massamedia blijven verdacht stil over de kwestie. Dat zegt de Amerikaanse marineveteraan Gordon Duff.

Er zijn conflicten in Syrië, Jemen, Saoedi-Arabië, Kameroen, Nigeria, Afghanistan, Oekraïne en Libië. De grote Amerikaanse media besteden het liefst geen aandacht aan de meeste van deze conflicten, zo zegt de redacteur van Veterans Today.

“Als je de kranten leest is er geen oorlog, is er geen ISIS, geen al-Nusra, geen akkoord van Minsk, zijn er geen tapijtbombardementen in Jemen en worden er geen Saoedische vliegbases verwoest,” schreef Duff met een vleugje ironie in zijn artikel voor New Eastern Outlook.

Elektriciteitscentrale

“De anti-ISIS-coalitie onder aanvoering van de Verenigde Staten heeft duidelijk iets te verbergen,” benadrukte de expert. Duff herinnert aan de aanval van Amerikaanse bommenwerpers op een elektriciteitscentrale in Aleppo, waardoor 2,5 miljoen Syriërs plotseling zonder stroom kwamen te zitten.

Verrassend genoeg was deze aanval niet gericht tegen terroristen of een ‘regime’, aldus de marineveteraan. De Amerikaanse gevechtstoestellen waren bezig de infrastructuur van de grootste Syrische stad te verzwakken. Bij de aanval kwamen ook vele vreedzame burgers om het leven.

“Je kunt je afvragen waarom Amerika een elektriciteitscentrale bombardeerde, terwijl er elders in het land genoeg bruiloften en begrafenissen waren,” schreef Duff sarcastisch. De Amerikaanse mainstream media hebben het incident grotendeel genegeerd.

Niemandsland….

Lees verder>>>

Bron: Time 2 Wake Up

111111111

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s