De islamitische invasie van Europa

Screenshot_7

(Door: Guy Millière)

De toestroom van illegale migranten houdt niet op. Ze komen aan land op de Griekse eilanden langs de Turkse kust. Ze proberen nog altijd Hongarije binnen te komen, ondanks prikkeldraad en een gemobiliseerd leger. Hun bestemming is Duitsland of Scandinavië, soms Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk. Sommigen van hen komen nog steeds aan vanuit Libië. Sinds begin januari zijn er alleen al via de zeewegen meer dan 620.000 migranten in Europa aangekomen. Meer zullen er ongetwijfeld volgen: in een gelekt document wordt geschat dat het er voor het eind van december wel eens anderhalf miljoen zouden kunnen zijn.

Journalisten in West-Europa blijven hen beschrijven als “vluchtelingen” die de oorlog in Syrië ontvluchten. Die aanduiding is vals. Volgens statistieken die door de Europese Unie zijn vrijgegeven, komt slechts een kwart uit Syrië; het ware aantal is waarschijnlijk nog lager. De Syrische regering verkoopt paspoorten en geboortecertificaten tegen betaalbare prijzen. De grote meerderheid van de migranten komt uit andere landen: Irak, Afghanistan, Pakistan, Eritrea, Somalië en Nigeria.

Velen lijken niet erg veel haast gehad te hebben op hun vlucht. Ze brengen nieuwe smartphones en grote sommen geld mee, tien, twintigduizend euro – soms meer. Veel migranten hebben geen paspoort en geen identiteitsbewijzen, en weigeren vingerafdrukken af te geven.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)

Bron: EJ Bron

bron-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s