EU BESLUIT: DE VERNIETIGING VAN EUROPA GAAT DOOR. DE GRENZEN BLIJVEN OPEN!

De uitkomst van de EU-top: alles blijft voorlopig bij het oude. De Europese Unie heeft wederom niet besloten om de eigen buitengrenzen te bewaken. Berlijn en Brussel nemen een bewuste gok die Europa blijvend kan ontwrichten.

EU.top

De EU besloot wederom niet tot strengere bewaking van de buitengrenzen

Afgelopen weekend was er een Brusselse top van de landen die aan de ‘Balkanroute’ liggen om, zoals de Europese Commissie bij monde van voorzitter Jean-Claude Juncker zei, een eind te maken aan de onmenselijke beelden van stromen vluchtelingen die in de modder van de Balkan zijn vastgelopen.

Hoewel er een actieplan is aangenomen, is de uitkomst van de top teleurstellend. De Europese Unie heeft wederom niet besloten om de eigen buitengrenzen te bewaken. Er komt dus voorlopig geen einde aan massamigratie naar Europa.

Indoctrineren

Twee maanden geleden presenteerde de Duitse bondskanselier Angela Merkel als voldongen feit haar politiek om de Syrische middenklasse naar Duitsland te halen, om daar een kansrijke onderklasse te worden.

De hoofdredacteur van het actualiteitenprogramma van de Duitse staatsomroep ARD, Knai Giffke heeft toegegeven dat televisiebeelden met migranten worden gemanipuleerd. De ARD zendt overwegend beelden van vrouwen met kinderen uit, terwijl 80 procent van de migranten jonge mannen zijn.

Merkels minister van Justitie Heiko Maas wil dat politici in Duitsland niet meer spreken over ‘noodtoestand’ en ‘vluchtelingenchaos’, want dat zou extreme denkbeelden over vreemdelingen en ondergangvisies versterken.
Op de VN-top zette Merkel tijdens een diner Facebook-baas Mark Zuckerberg onder druk om de sociale media in Duitsland te filteren.

Lees hier hoe deze levensgevaarlijke dictatoriale vrouw Europa vernietigt:
http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/10/Top-in-Brussel-geen-einde-aan-massamigratie-naar-Europa-2707903W/

En DIT is het gevolg: “De dood van Europa” http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/De-dood-van-Europa-Hoe-massale-immigratie-moslims-de-verzorgingsstaat-vernietigt

Bron: Eunmask

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s