Mop van de dag

Geert Wilders

Op een middag rijdt Geert Wilders in zijn glanzende dienstauto langs een landweg en ziet twee Marokkaanse moslim-mannen aan de kant, die gras zitten te eten.

Ontzet vraagt hij zijn chauffeur te stoppen en stapt uit om te kijken waar deze mannen mee bezig zijn. Hij vraagt een van de mannen “Waarom eten jullie gras?” “We hebben geen geld voor eten…” antwoordt de man. “We moeten wel gras eten!”

Geschrokken zegt Wilders: “Nou, kom maar met mij mee naar huis ik geef jullie wel te eten!” “Maar meneer Wilders, ik heb een vrouw en twee kinderen bij me, ze zitten daar onder de boom!” “Breng die ook maar mee.” zegt Wilders. Hij draait zich om naar de andere man en zegt: “Jij komt ook met ons mee.” De tweede man zegt “Maar meneer Wilders ik heb ook nog een vrouw en ZES kinderen bij me”. “Neem iedereen maar mee!” zegt Wilders.

Ze springen allemaal in de grote dienstauto. Eenmaal onderweg zegt een van de mannen: “Meneer Wilders u bent echt heel erg aardig. Bedankt dat u dit allemaal voor ons doet, dat had ik niet van u verwacht”

Geraakt zegt Wilders: “Ik ben blij dat ik dit voor jullie kan doen….., jullie zullen mijn huis echt te gek vinden, het gras staat er bijna een meter hoog!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s