Duitse autoriteiten geschokt: Nu al 1,8 miljoen migranten, oplopend tot 16 miljoen; 90% is moslim

Belangrijkste veiligheidsinstanties verwachten instabiliteit en chaos – Groot deel van bijna 300.000 illegalen zo goed als zeker naar criminele bendes en/of het in opbouw zijnde terreurleger – Cijfers omgerekend naar Nederland: 378.000 migranten en illegalen in 2015, oplopend naar 1,89 miljoen tot 3,36 miljoen


Ze blijven maar komen en komen, en het worden er nog véél meer dan de toch al ver naar boven bijgestelde verwachtingen.

Het weekblad Preussische Allgemeine Zeitung schrijft dat het aantal immigranten dat dit jaar en daarna naar Duitsland komt de ergste verwachtingen overtreft. De krant baseert zich op een gelekt intern bericht waarin staat dat er de laatste 3 maanden van dit jaar nog eens 920.000 migranten en illegalen naar het land zullen komen. Tot eind september waren er volgens het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) al 573.000 geregistreerde asielzoekers en ongeveer 290.000 illegalen, waardoor het totaal op 1,8 miljoen uitkomt – meer dan het aantal inwoners van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, en 6 x zoveel als de regering Merkel begin dit jaar had geschat. Als klap op de vuurpijl blijken deze 1,8 miljoen nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

De autoriteiten rekenen er namelijk op dat iedere asielzoeker tussen de 4 en 8 familieleden zal laten overkomen. De PAZ berichtte in augustus over een Syriër die zijn 2 vrouwen en 11 kinderen mocht laten overvliegen. Volgens het interne bericht zal het aantal migranten door gezinshereniging oplopen tot minimaal 9 miljoen, maar het kunnen er ook 16 miljoen worden, wat overeenkomt met het officieuze streefgetal van Reichskanzler Merkel (10 tot 20 miljoen in 4 tot 5 jaar). En dan hebben we het nog niet eens over de miljoenen nieuwe migranten die volgend jaar worden verwacht.

90% moslim, minister wil hen ‘met voorrang’ behandelen

90% van alle asielzoekers is moslim. Minister van Familiezaken Manuela Swesig (van de sociaal-democratische SPD) heeft inmiddels aangekondigd dat vooral de vrouwen en kinderen die onder de gezinshereniging vallen ‘met voorrang’ zullen worden behandeld. Tegelijkertijd wordt in het document gewaarschuwd dat de verzorging in de asielzoekerscentra kan instorten. Geweldsexplosies zijn aan de orde van de dag, en dat terwijl de migrantentoestroom nog maar amper op gang is gekomen.

Nota bene een Syrische vluchteling vroeg zich daarom voor de camera’s van Spiegel TV af ‘waarom jullie steeds meer mensen laten komen’. De toestand in de veel opvangcentra is nu al zo onhoudbaar –moslims die vooral de weinige christenen maar ook elkaar bevechten-, dat hij zei eraan te twijfelen over het ‘welkom’ van Merkel eigenlijk wel echt gemeend was. (1)

Belangrijkste Duitse veiligheidsinstanties waarschuwen voor chaos….

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

Xander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s