Frans nieuws: Merkels politiek is Europa aan het kapot maken!

merkel-entthronen-steht-auf

Zoals een van onze lezers laatst in een commentaar schreef, voor het echte nieuws moet ik uitwijken naar….., waarna er een aantal namen van collega sites inclusief GeenNieuws volgden. Uiteraard is het plezierig dat te lezen, want zoals wij reeds honderden malen schreven, het volk moet dom gehouden worden en hoe doe je dat ? Door iedere dag een hoop bagger over burgers uit te storten, waarna je en in Nederland is dat het geval, erop kunt vertrouwen dat de mening van de gemiddelde burger het na papagaaien is van hetgeen Den Haag je voorschrijft.

Vandaag maken wij u het echter extra moeilijk. Met de talenkennis van zeker de jongere generatie in ons land is het slecht gesteld, ofschoon men desgevraagd altijd zegt op z’n minst Engels, Duits en soms zelfs Frans te spreken en te verstaan. ‘Das war einmal und kommt nie wieder’ zullen wij maar zeggen en met Frans, tja dat blijft een probleem.

Toch volgt hier een 10 minuten durend interview met Eric Ciotti, de gedeputeerde van les Alpes Maritimes, het departement dat velen u kennen van een vakantie aan de ‘Côte d’Azur’. Ciotti is lid van ‘les Republicains’ , de nieuwe naam van de oude UMP, de partij van de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy.  In het interview geeft Ciotti zijn mening over de houding van Adolf Merkel en haar nog steeds voortdurende rol in de vluchtelingen crisis.

In principe komt het er op neer dat Merkel debet is aan de huidige vluchtelingen chaos, die nog steeds dagelijks groeit. Nu ook Oostenrijk besloten heeft een hek aan de grens met Slovenië te gaan bouwen, e.e.a. naar Hongaars voorbeeld zal het er niet beter op worden. De Oostenrijkers stuurden tot nu toe vluchtelingen  ongecontroleerd via Beieren, Duitsland in.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s