Totalitaire macht EU breidt zich steeds verder uit naar uw privé leven

ECB

Wij weten niet hoeveel Nederlanders een lening in welke vorm dan ook hebben en hoe hoog deze lening ( of financiering/hypotheek ) is. Maar het is redelijk om aan te nemen dat een groot deel van deze leningen bij een financiële instelling groter zijn dan € 25.000. Uiteraard wordt uw lening ‘ergens’ vastgelegd, geregistreerd, hetgeen bij de financieringsinstelling gebeurt die u het geld geleend heeft.

In principe met wat moeite kun je voorstellen dat ook de Nederlandse Bank ( DNB) indien zij dat zouden willen van uw lening op de hoogte is. Het zelfde geldt voor het bureau krediteregistratie ( BKR).

Niets aan de hand, want je kunt iemand moeilijk € 25.000 of meer in de hand stoppen, zeggen geluk er mee en we zien je wel weer een keer terug  , of niet.

Hier gaat op afzienbare tijd, rekent u maar rond 2018 een drastische wijziging in komen.

De Europese Centrale Bank ( ECB ) , de financiële tak van de EU gaat zich daar mee bemoeien en zo nadert de EU weer een klein stukje in de richting van een situatie , die  ouderen onder ons zich kunnen herinneren als de USSR, waar de overheid een keihard overzicht had op alles wat haar burgers deden of van plan waren.

Vanaf 2017 wil de ECB een overzicht hebben van alle leningen/financieringen boven de € 25.000 in Europa afgesloten door ondernemingen en bedrijven en gaat al deze transacties registreren. Voldoende reden om je zorgen te maken, want wat gebeurt er met die gegevens ? Uiteraard zegt de ECB dat het hier slechts gaat om een controle methode om te zien of Europese banken niet buiten hun boekje gaan als het gaat om het verstrekken van leningen, waardoor hun financiële positie in gevaar zou kunnen komen en de ECB zou moeten ingrijpen. Een nobel streven, zoals de vele regels van de EU die jaarlijks op u neer dwarrelen als bladeren aan een boom in de herfst en waardoor uw leven een nieuwe glans krijgt. Zo zal uw geroosterde boterham ongetwijfeld beter smaken nu deze uit een broodrooster komt met de zegen van Brussel en is het in de kamer een stuk gezelliger geworden na invoering van de EU gloeilampen.

Maar hier eindigt het verhaal niet. Een jaar later wil de ECB ook een overzicht hebben van alle leningen boven de € 25.000 van PARTICULIEREN ! En zo loopt u de kans dat ’s morgens de telefoon gaat, u denkt dat u een Italiaanse gastarbeider aan het apparaat heeft, die wil weten wat u met uw lening van € 25.122, 73 denkt te gaan doen of gedaan heeft. Let wel, onder het begrip leningen vallen alle financiële transacties , dus een autofinanciering, een woningverbeteringskrediet etc.etc.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Een gedachte over “Totalitaire macht EU breidt zich steeds verder uit naar uw privé leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s