Overleg met bewoners niet nodig voor Gemeente Cuijk : JA Wij willen gelukszoekers op het oude Homburg terrein.

Bovenstaande foto toont de Sint Martinus kerk in Cuijk, het aanzicht van het dorp met uitzicht over rivier de Maas. Een dorp dat is opgeschrikt door de mogelijke komst van een parasieten invasie op verzoek van de gemeenteraad.

Sommige gemeentes houden bijeenkomsten alwaar er met de inwoners gesproken wordt over de opvang van gelukszoekers, andere gemeentes nemen eerst dit besluit en gaan later wel eens met de inwoners en de omwonende van deze rampplek om tafel zitten om alle tegen argumenten van tafel te vegen en lukt dit niet met argumenten dan kunnen ze het gesprek afronden met het ene welbekende alles zeggende zinnetjes “We hebben het nu al reeds afgesproken dus we kunnen er niet meer op terug komen”.

In Cuijk was er al even onrust toen surrogaat mens Willy Hendriks het uit Oeffelt afkomstige gemeenteraadslid van Boxmeer van mening was dat er in het inmiddels leegstaande verzorgingshuis Maartenshof wel gelukszoekers opgevangen zouden kunnen worden, dit bleek gewoon een achterlijke opmerking van iemand zonder verstand van zaken, dus we konden in Cuijk weer rustig slapen.

Nu lees ik in een verklaring van de gemeente Cuijk dat ze zonder enige vorm van overleg met de inwomers en omwonende het coa een aanbieding is gedaan waarbij het college van burgemeester en wethouders van Cuijk de bereidheid heeft uitgesproken om op een perceel onbebouwde grond noodopvang voor vluchtelingen mogelijk te willen maken, een stuk onbebouwde grond in Cuijk dicht in de buurt van winkels, recht tegenover het station BINGO het oude Homburg terrein wel toepasselijk dat hier voorheen varkens werden geslacht en verwerkt, dat is dan wel weer mooi, mogen moslims wonen op de grond van een oude varkensslachterij? Wat vind die pedofiele nep profeet hiervan? Of krijgen we hier in Cuijk echte vluchtelingen en geen toekomstige jihadisten met hun tiener dan wel kindbruidjes? Dat verandert de zaak, maar daar ga ik niet vanuit.

We hebben een gemeenteraad met de volgende smaken Socialistische Partij, Algemeen Belang Cuijk, CDA (4 stoelen) VVD (3) D66 (2) Progressief Leefbaar Cuijk en pvda (1)

Bij deze een linkje met namen en mail adressen mocht je ze succes willen wensen met het vernietigen van ons dorp.

Lees verder>>>

Bron: Gedwongen Rechts

Gedwongen Rechts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s