Fractieleiders, Stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk !

Mijn aanhef lijkt een beetje op die van jullie. Grappig he. Ik begin ook niet met ‘geachte’ of ‘beste’, doen jullie tenslotte ook niet. En jullie verdienen die beleefdheidsvorm ook al een tijdje niet meer. Jullie bedreigen het Nederlandse volk niet alleen, maar jullie voeren jullie dreigementen ook daadwerkelijk uit. Jullie overvallen, beroven,  en intimideren het volk. Of hoe moet het anders overkomen in een dorp als Oranje als er 1400 vreemdelingen in je dorp geplaatst worden op een inwonertal van 130 ? En dat gebeurt niet alleen in Oranje maar door heel het land. U herinnert zich vast nog wel die keer dat Geert Wilders twee complete lijsten oplas in jullie onze kamer (krijgt ook geen hoofdletter meer) regio-bijkantoortje van Brussel. Het klonk als een grafrede waarin de dorpen en steden die waren gevallen aan de vijand opgedreund werden.

Gevallen. Aan de vijand. Ja.

Mohammed heeft 1400 jaar geleden de hele wereld de oorlog verklaard en nu lopen zijn soldaten ( de leeftijd van die 80% mannen al bekeken ? ) ongehinderd, onder applaus van jullie, Europa binnen. De Christenmoordenaars uit het Midden-Oosten van allah, die 100.000 Christenen per jaar genocideren, wandelen hier op jullie uitnodiging naar binnen, terwijl ze nog onderweg Christenen overboord gooien in de Middelandse Zee (*) en ook in de Europese AZC’s ( 1, 2, 3  ) weer Christenen vervolgen ( 1, 2, 3 ). Geweld ( 1, 2, 3, 4, 5 ), misdaad ( 1, 2 ), terreur ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ), intimidatie ( 1, 2, 3, 4 ), verkrachting ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ), Jodenhaat ( 1, 2, 3, 4 ), en etnische zuivering ( 1, 2, 3, 4 ) volgen overal waar islam voet aan land zet. En dat heeft niks te maken met het door Khomeiny (*) bedachte begrip islamofobie wat D66 en VVD in Amsterdam willen gaan registreren (*), maar alles met de vaststaande realiteit wat islam is. Het is tijd barbarij te (h)erkennen voor wat het is, en als zodanig te behandelen.

De islam die 270 miljoen doden op zijn geweten heeft in 1400 jaar tijd nodigen jullie hier uit. Volgelingen van een oorlogstheologie die die volgelingen als voornaamste doelstelling gebiedt om de hele wereld te veroveren en alle ongelovigen te onderwerpen. Jullie kunnen onmogelijk beweren dat islam vredig of beschaafd is. islam bewijst zelf elke dag weer in overvloed het tegendeel. Er is niet één islamitisch land dat de mensenrechten respecteert, ze hebben hun eigen verklaring van Caïro (*). Er is niet één islamitisch land met een functionerende democratie, ook Turkije is nooit een democratie geweest, dat land zwalkte de afgelopen decennia van putsch, naar coup, naar staatsgreep, naar een islamistische moslimbroederschap dictatuur. Er is niet één islamitisch land, van de 57, waar het binnen en buiten de grenzen vrede is, ze zijn allemaal in oorlog. Als ik ongelijk heb, dan kun je er vast eentje opnoemen. Eéntje maar, van de 57 …. Het lukt niet, he ?….

Lees verder>>>

Bron: Fenixx

Fenixx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s