Een eigen TV station voor gelukszoekers

TV

Nee, gelukkig nog niet in ons land, ofschoon laten wij niet te optimistisch zijn. Wel bij onze oosterburen, waar de zusterpartij van Angela Merkel, de CSU pleit voor een speciaal op gelukszoekers gericht TV station, waarmee zij door specifieke uitzendingen de Duitse verloren  cultuur  en verloren waarden beter leren kennen, zodat de integratie een fluitje van een euro cent wordt.

Hoe veel gekker kun je het maken, maar u weet de politiek en om bekendheid dringende politici is niets te gek. Een van onze lezers maakte ons attent op deze zoveelste uiting van complete politieke waanzin ( waarvoor dank).

Sinds enkele jaren is er in Duitsland een nieuw systeem om kijk-en luistergekd binnen te harken. Er wordt niet langer gekeken of u daadwerkelijk wel een TV of radiotoestel heeft, maar wordt ieder huishouden gewoon aangeslagen, daar men er vanuit gaat dat er ergens in dat huis wel een medium is, waarmee ‘nieuws’ binnengehaald kan worden, zoals naast de traditionele TV en radio, de computer of smartphone.

Door gelijk het afgedwongen bedrag flink te verhogen, ruim boven de € 200 per jaar, ziet de WDR die het geld namens de zusterzenders incasseert zich nu geconfronteerd met een opgebouwde reserve van € 1.8 miljard en daar laat de politiek haar begerig oog op vallen.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s