Oostenrijk waarschuwt: Europa zonder grenzen is extreme bedreiging

Australische oud premier noemt massa immigratie ‘catastrofale fout – Europa zal voor altijd veranderen als de toestroom niet wordt gestopt’

00000000000000000000000De massale aanval op onze maatschappij, samenleving, normen en waarden, stabiliteit, welvaart en sociale stelsel, en daarmee onze vrijheid, democratie en complete toekomst, gaat zolang de grenzen open blijven in onverminderd hoog tempo door.

De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastion Kurz wil de buitengrenzen van de EU zo snel mogelijk met hekken afsluiten. De toestroom van migranten moet al in Griekenland worden gestopt. Bovendien moet Europa zich niet afhankelijk laten maken van Turkije. ‘’Europa zonder grenzen is een extreem bedreigend scenario,’ waarschuwt Kurz. Toch is dat precies wat de globalisten in Brussel –en ook in Berlijn en Den Haag- willen, met zeer ingrijpende en ontwrichtende gevolgen voor onze samenleving en onze toekomst.

Met het doorlaten van zoveel vluchtelingen ‘bedreigen wij ons interne Europa zonder grenzen. Dat beschouw ik als een extreem bedreigend scenario,’ aldus de minister in een interview. Oostenrijk zelf zal dit jaar 80.000 vluchtelingen hebben opgenomen, volgens Kurz 4 x zoveel als logistiek en financieel haalbaar is.

‘Europa is overbelast en moet eindelijk zijn buitengrenzen beveiligen.’ Dat moet Brussel niet aan Turkije overlaten, vindt hij. Tevens vindt hij dat voortaan alle asielzoekers in Turkije moeten worden opgevangen. Daar kan Europa dan wel financieel bij helpen.

De Europese grensbeveiliging Frontex heeft tot nu toe zijn werk niet gedaan en moet ingrijpen door de buitengrenzen met hekken af te sluiten, zo pleit Kurz. De migrantenstroom zal in zijn ogen pas ophouden zodra de grens tussen Griekenland en Turkije wordt afgegrendeld (1).

‘Europa maakt catastrofale fout’

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

Xander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s