Staatssecretaris Sander Dekker geeft groen licht voor lessen in anarchie

kids

Kunt u het zich nog herinneren en  speciaal voor de jongeren onder u , ‘er was eens een land waar alles kon en mocht’. Wij hebben het dan over de periode dat ouders van mening waren dat hun schatjes gewoon zelf konden bepalen hoe zij de voor hun liggende chaos zouden gaan inrichten en hier hun steentje aan bij konden dragen. Hoera, deze tijden herleven weer alsof de resultaten van deze vrije opvoeding niet hun diepe sporen hebben achter gelaten in het karakter van uw kind, of in het karakter van…… staatssecretaris Sander Dekker van O.C.W.

Alles mag, niets moet, dat moet de gedachtegang geweest zijn achter de plannen van staatsecretaris Sander Dekker na het verschonen van zijn Pampers.

De ministerraad , waar de crème de la crème van de Nederlandse intelligentsia zich van haar taken kwijt, heeft ingestemd met het plan van Sander Dekker  : Excellente basis- en middelbare scholen die mee gaan doen aan het experiment regelluwe scholen mogen de komende jaren van bijna alle regels afwijken. Dat kan als scholen vermoeden dat een andere aanpak bijdraagt aan de verbeterde kwaliteit en doelmatigheid van het onderwijs. Zo mogen ze bijvoorbeeld afwijken van het vastgelegde aantal uren dat er les gegeven moet worden en zijn ze vrij om verplichte vakken in te ruilen voor lessen die ze zelf kiezen.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s