‘Turkije en VS evacueren ISIS-strijders uit Syrië, sturen hun commandanten naar Europa’

Twee onafhankelijke nieuwsberichten bevestigen wat we al enige jaren schrijven, namelijk dat de Verenigde Staten, Turkije en de Arabische Golfstaten –de anti-Assad coalitie- verantwoordelijk zijn voor het ontstaan en bewapenen van ISIS en nooit van plan zijn geweest de islamitische jihadgroep te vernietigen. Volgens persbureau TASS zijn op 26 oktober twee vliegtuigen vanTurkish Airlines, een toestel uit Qatar en een uit de Emiraten, met aan boord in totaal 500 ISIS terroristen, in Aden (Jemen) geland. Daar werden ze onder de hoede van Saudische officieren geplaatst. De ISIS-strijders werden uit Syrië geëvacueerd om ze te beschermen voor de Russische luchtaanvallen.

Russia Today suggereert dat de 50 Amerikaanse elitetroepen die Obama naar Syrië stuurde bedoeld waren om de evacuatie van de terroristen in goede banen te leiden. Het Witte Huis wil koste wat het kost voorkomen dat ISIS-strijders in handen van de Russen vallen, omdat dan zou blijken dat de VS al jaren met de islamitische terreurgroep samenwerkt. De Amerikaanse steun voor Al-Nusra (Al-Qaeda in Syrië) –dat ook door de Russen wordt gebombardeerd- is zoals u weet inmiddels bevestigd en erkend.

De Washington Post haalt een informant uit het Amerikaanse leger aan die bevestigt dat de special forces helemaal geen ‘adviseurs’ zijn zoals Obama beweert, maar inderdaad bedoeld zijn om de door Amerika bewapende strijders te beschermen en te ondersteunen. Enkele dagen geleden gaf de Amerikaanse president toe dat zijn Syriëbeleid is mislukt. De VS en Turkije zetten daarna de genoemde luchtbrug voor bevriende ISIS-terroristen op. (1)

Turkije en Qatar sturen ISIS naar Bosnië en Europa

Volgens de Servische terreurexpert Dzevad Galijasevic spelen Turkije en Qatar een nog veel vuiler spelletje met ISIS door hun commandanten en strijders met valse Syrische en Koeweitse paspoorten naar Bosnië Herzegovina te sturen. Hun eerste doel is om van Bosnië een islamistische staat te maken. De huidige Turkse premier Davutoglu voorspelde enige jaren geleden aan de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry dat de Turken weer zullen heersen ‘van Sarajevo tot Damascus, en van Benghazi (Libië) tot Batumi (Georgië). Dit is het centrum van onze macht’

Lees verder>>>

Bron: Time 2 Wake Up

111111111

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s