Politie zet nu druk achter vervolging islamspeech Pegida Utrecht

10560509_741851805862337_4629329132312780191_o

Door Joost Niemöller

Op 11 oktober hield Pegida Nederland zijn eerste demonstratie. In Utrecht. De demonstratie werd verstoord door extreem linkse activisten die chaos stichtten en met de Pegida demonstranten op de vuist wilden. Een bijzonder verhitte situatie in de Utrechtse binnenstad. Een van de spreeksters op de Pegida bijeenkomst was  Raffie Chohan. Ze hield een speech en uit het nieuws bleek dat het OM haar wilde vervolgen voor die speech.

In de Volkskrant stond:

Het OM bekijkt daarnaast of een van de anti-islamitische toespraken van Pegida strafbare uitlatingen bevat. Het gaat om de speech van Raffie Chohan van Pegida Nederland. Chohan kreeg veel bijval van de Pegida-aanhangers. Ze richtte zich in haar toespraak vooral tegen moslims.

‘De massieve inteelt in de islamitische cultuur brengt vrijwel onomkeerbare schade aan de moslims, met inbegrip van grote schade aan de intelligentie en geestelijke gezondheid van moslims’, was één van de uitspraken van Chohan. Volgens haar kunnen ze daarom niet aan de eisen van de arbeidsmarkt voldoen.

‘Mohammed had een vrouw van zes jaar en consumeerde het huwelijk toen zij negen was (…). Een andere reden om moslims te verachten en te haten om hun krankzinnige ideologie, want het is nooit een religie van vrede’, zei Chohan ook.

Lees verder>>>

Bron: De Nieuwe Realist

joost-niemc3b6ller2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s