Verborgen wapenvoorraad gevonden in asielcentrum – Gangsters paradise

In een asielcentrum in Krokom in Jämtland is verleden week in de ruimte van de warmtecentrale van het gebouw een verborgen wapenvoorraad gevonden. Volgens betrouwbare bronnen van Avpixlat is er contact opgenomen met de politie en Säpo (Säkerhetspolisen) en zijn de vuurwapens in beslag genomen, maar is er niets vermeld aan de bewoners en de media.

De ontdekking werd gedaan door het personeel van het lokale energiebedrijf toen men de meters van de verwarmingsketels in de ruimte wou aflezen. In eerste instantie kon men niet binnenkomen omdat de deur op slot was. Nadat men de hoofdsleutel had geregeld kon het personeel binnenkomen en trof een wapenvoorraad aan, waarschijnlijk van de asielzoekers.

Het was geen kwestie van klein kaliber jachtwapens maar een aantal zware vuurwapens, volgens de respondent. Het personeel heeft toen de lokale politie ingelicht die op zijn beurt de Säpo heeft ingeschakeld. Wanneer Avpixlat de gemeentepolitie in Östersund opbelt voor nadere informatie heeft men geen commentaar en wil ook niet doorverwijzen naar een andere informatiebron.

Krokom ligt tussen Östersund och Åre en werd in 2013 bekend toen de lokale supermarkt retailer ICA in het nieuws kwam met zijn steunbetuiging aan de groei van asielzoekers in het plaatsje.

Lees verder>>>

Bron: Fenixx

Fenixx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s