MASSALE IMMIGRATIE STAAT OP HET PUNT EUROPA TE VERNIETIGEN

vertaling door Esperanza

Meerdere millennia waren er voor nodig om de Europese beschaving op te bouwen maar de dreigende vernietiging ervan is het werk van slechts een paar jaar, uitgevoerd door een groep onverantwoordelijke, onvaderlandslievende en waanzinnige politici onder leiding van bondskanselier Angela Merkel.

These poor men have literally nothing. Except the very latest smart phones via @KTHopkins

Door hun vandalisme als mededogen te presenteren en hun lafheid als morele superioriteit, hebben deze leiders een immigratie crisis geschapen die zo diepgaand is dat het voortbestaan van onze Europese cultuur en erfgoed met de dood bedreigd wordt.

De tragische paradox van de obsessie met het vrije verkeer en de afschaffing van nationale identiteit is dat Europa in een betekenisvolle vorm, deze eeuw waarschijnlijk zal ophouden te bestaan.

Naarmate de sociale revolutie toeneemt zullen traditionele waarden als vrijheid en solidariteit worden vervangen door conflicten, sektarisme, onderdrukking en intolerantie.
Meer en meer zal een , barbaars, geislamificeerd, arm Europa niet te onderscheiden zijn van grote delen van Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

via twitter

Zelfs de wonderbaarlijk hoge niveaus van massa immigratie in de afgelopen twee decennia worden nu overschaduwd door de kolossale overstroming van nieuwkomers die plaats vindt sinds de vroege zomer nadat Merkel haar jammerlijk misleidende belofte bekend maakte dat Duitsland iedereen zou verwelkomen die beweert een vluchteling te zijn.

.
Zij kan hebben gedacht dat het open-deurbeleid een tegenwicht zou bieden aan de afschuwelijke agressie cijfers in Duitsland sinds de jaren 1860, maar in werkelijkheid heeft zij door het vernielen van Europa’s sociale structuur bijgedragen aan de lange lijst van Duitse misdaden.

.
Het is vooral dankzij haar dat zoveel Afrikaanse, Aziatische en Midden-Oosten migranten naar onze kusten komen. In oktober alleen heeft een record aantal van 218.000 van hen het Middellandse-Zeegebied doorkruist, meer dan het totale aantal in 2014.

.
Het is absurd dat sommigen van de wereld elite zich erover beklaagden dat Groot-Brittannië er niet in is geslaagd om een bijdrage te leveren aan deze demografische opschudding, omdat onze regering heeft gezegd dat we in de komende vijf jaar slechts 20.000 vluchtelingen uit Syrië zullen opnemen.

Lees verder>>>

Bron: Fenixx

Fenixx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s