Wilders: ‘Alle neppolitici zijn nepper dan nep. Bindende referenda zijn de oplossing’

willieref.jpg

Willie. Vind van hem wat je wilt. Maar het is toch echt de enige politicus die niet terminaal verankerd ligt in het nauwe spectrum van het gesloten circuit dat om ons onbekende redenen het Nederlandse parlement heet. Vandaag mocht hij weer eens een spreekbeurt in de Volkskrant houden.

Onderwerp: GeenPeil Directe democratie middels bindende referenda. Even wat citaatjes, waarbij we degenen over islam en grenzen even overslaan, die kennen we inmiddels wel. Willie stipt namelijk iets fundamentelers aan. “De asielcrisis is een symptoom van een veel diepere kwaal. Namelijk een politieke elite die de voeling met het volk heeft verloren. Nergens komt dat beter tot uiting dan in het asieldebat.”

“De Nederlanders herkennen zich niet langer in hun naar binnen gekeerde leiders in hun ivoren torens, die geen leiding geven maar zich laten meedrijven op de golven van politieke correctheid en Brusselse dictaten. Ze wantrouwen media, opiniemakers en rechters die niets hebben geleerd van de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, en die iedereen bashen die opkomt voor de identiteit van ons eigen land.” “Daarom is het tijd om schoon schip te maken. Het is tijd voor een geweldloze en democratische politieke revolutie. (…) De huidige machthebbers hebben Nederland aan de rand van de afgrond gebracht.

Lees verder>>>

Bron: GeenStijl

geenstijl

Een gedachte over “Wilders: ‘Alle neppolitici zijn nepper dan nep. Bindende referenda zijn de oplossing’

  1. Beste Geert, Als je dit leest… Ik geloof er niet meer in. Dat heeft niet alleen te maken met het stemgedrag
    van je EP-collega’s die nota bene vinden dat Edward Snowden(1) maar opgesloten moet worden.
    Het heeft er ook mee te maken dat je hebt meegestemd met alle verordeningen die onze vrijheid beperken.* En dat neem ik je zeer kwalijk!
    https://gerrittienkamp.wordpress.com/2015/11/06/eu-we-laten-nog-3-miljoen-mohammedaanse-soldaten-binnen/comment-page-1/#comment-156
    *feit: privacy is ook voor de PVV van nul en gener waarde.
    Zie de grafiek op: http://www.privacybarometer.nl
    1) http://fubar.mobi/2015/10/31/pvv-wil-snowden-opsluiten/comment-page-2/#comment-24977

    Like

Plaats een reactie