WTF!!! IS-beul is hier veilig

  dendieje

Dit is te gek voor woorden. Het zijn BEKENDE oorlogsmisdadigers, en ze mogen vrij rondlopen? In wat voor land leven wij eigenlijk. Van zo’n “1F stempel” zijn ze wel erg van onder de indruk. ONGELOFELIJK !!!! 


Vluchtelingen melden zich bij het asielzoekerscentrum in Ter Apel. Mensen die verdacht worden van oorlogsmisdaden, krijgen het stempel 1F.

Vluchtelingen melden zich bij het asielzoekerscentrum in Ter Apel. Mensen die verdacht worden van oorlogsmisdaden, krijgen het stempel 1F.

’Thuisland te gevaarlijk voor terugkeer’

IS-beul is hier veilig

Den Haag – IS-strijders, beulen van Assad en andere Syriërs die van oorlogsmisdaden worden verdacht, kunnen vrij in Nederland rondzwerven. De overheid mag hen namelijk niet het land uitzetten.

Het zou te gevaarlijk voor ze zijn in het thuisland. Het ministerie van Veiligheid en Justitie geeft toe dat momenteel geen enkele Syriër die van oorlogsmisdaden wordt verdacht, het land wordt uitgezet. Het departement bevestigt dat er een aantal van deze verdachte Syrische asielzoekers in Nederland rondlopen, maar stelt niet te kunnen vertellen hoeveel.

Als een asielzoeker uit dat land hierheen komt en ervan verdacht wordt zelf gruweldaden te hebben begaan, krijgt die de zogenoemde 1F-status. Normaliter is diegene dan verplicht het land te verlaten, maar verdragen beletten op dit moment het uitzetten naar Syrië.

Voor de verdachte Syriërs is het ook vrijwel onmogelijk geworden om vrijwillig te vertrekken. De Internationale Organisatie voor Migratie, die daar normaal bij helpt, zegt nu niet bij vrijwillig vertrek te kunnen assisteren vanwege de situatie in het land. Nederland blijft dus met ze opgescheept zitten.

De 1F’ers verliezen wel het recht op opvang. „Ze moeten zichzelf zien te redden”, zegt een woordvoerster van staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie).

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

Advertenties

Een gedachte over “WTF!!! IS-beul is hier veilig

 1. Today at 10:16 AM
  My two cents on this article, a trend we might know or very afraid off, and only history can tell in the end.

  Resistance is futile according to Koran that might mean only one solution for peace, and their numbers are growing despite their losses in wars. Convert, no more infidels, no more slaughter of the innocence, is that were we heading to? I don’t think you can say any longer there are good Muslims too, when push come to shove who’s not joining a fast majority? Isn’t that how the nazis started. Be wise be informed, another storm is always on the horizon.

  No one should tolerate oppressive behavior like the once that some openly advertise on our democratic views, our lifeline to tolerance. Democracy has its disadvantage off tolerance to others views on how we should govern or live.
  They surely take advantage to that, even if it’s still a minority that do so.

  Simon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s