60 miljoen illegale immigranten. Maar Buma wil niet met Wilders regeren.

60 miljoen

Joost Niemöller

Buma zei vandaag op het CDA Congres niet met Wilders te willen regeren, en als ik de media mag geloven was een donderend applaus zijn deel. Bij Joop.nl openen ze er vandaag mee, en wordt er gesproken van een ‘opluchting.’

Er gaat dus een interessante situatie ontstaan. De PVV is momenteel de grootste partij in de peilingen. Met grote afstand.

Het grootse probleem in Nederland is de niet aflatende golf van illegale immigranten die Noord West Europa overstroomt. Geen van de gevestigde partijen heeft enig idee wat hiermee aan te vangen valt. Dat de ondergang van Europa het directe gevolg ervan is, dat begrijpt ook iedereen die even doordenkt. We hebben het hier dus over een politieke kwestie die met de dag groter wordt.

Buma pleit voor ‘meer Europa’. Net als de PvdA, de VVD, D66 en GroenLinks al sinds jaar en dag doen, zonder dat er bij die partijen ook maar enig idee bestaat hoe ‘meer Europa’ zou moeten leiden tot ‘minder illegale immigranten.’

Zestig miljoen migranten zijn momenteel on the run.

Zestig miljoen!

Hoeveel ervan zullen Duitsland, Zweden, Nederland, België en Groot Brittannië bereiken? Want dat is het uiteindelijke streven.

Lees verder>>>

Bron: De Nieuwe Realist

joost-niemc3b6ller2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s