EUROPA IS NU EEN GEVAARLIJK EN VERARMD 3E WERELDCONTINENT GEWORDEN!

 Originally posted on: Eunmask


Vorig jaar schreef ik: “NEDERLAND OP WEG NAAR DE STATUS VAN EEN DERDE WERELDLAND!” Ik heb nooit verwacht dat dit nu, een jaar later, al het geval zou zijn!

IMMIGRATION.NED.

De massale immigratie van miljoenen ongeciviliseerde, barbaarse immigranten uit Afrika en Arabië heeft dit proces enorm versneld!
https://eunmask.wordpress.com/2014/02/28/nederland-op-weg-naar-de-status-van-een-derde-wereldland/

Armoede.
Geen armoede in Nederland? Vorig jaar maakten wekelijks 94.000 mensen gebruik van de voedselbank. Naast 60.000 daklozen kent ons land ook nog eens 1,44 miljoen mensen die afhankelijk zijn van een laag inkomen. 107.000 minderjarige kinderen groeien op in een bijstandsgezin met lanhet aantal daklozen vorig jaar verder is gestegen naar 60.000 (!) (2010: 55.000). Uit cijfers van de Federatie Opvang blijkt dat de stijging vooral te wijten is aan een nieuwe groep daklozen, te weten gezinnen die hun hypotheek niet meer kunnen betalen omdat de kostwinnaars werkloos zijn geworden en vervolgens in de schulden zijn geraakt.

Voor asielzoekers gaan alle deuren open!
Gratis zorg asielzoekers. Zorgpremie en eigen risico Nederlanders verdubbeld!
Asielzoekers krijgen meer dan het wettelijk basispakket, ze krijgen gratis fysiotherapie, betalen geen eigen bijdragen voor medicijnen, geen eigen bijdragen voor hoortoestellen, voor een rollator of voor kraamzorg. Een bril is gratis en de vrouwen krijgen gratis anticonceptie. Asielzoekers betalen uiteraard ook geen eigen risico en geen zorgpremie. Ze betalen duizenden euro’s voor hun reis, hebben vaak de nieuwste iPhone en krijgen ook nog eens leefgeld (een asielzoekersgezin met twee kinderen ontvangt 800 euro per maand).

Bewust Verzwegen:

Lees verder>>>

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s