Migrantenstroom zwelt aan: Duitse regering verwacht paniek, chaos en bestorming grenzen

Berlijn bleek ruim van tevoren op de hoogte van massale komst migranten, maar zei en deed niets – Nog vele honderdduizenden Syriërs van plan om naar Europa te gaan – Angela Merkel zegt nóg meer migranten uit Afrika te gaan uitnodigen naar Duitsland en Europa te komen


De president van multinational Bayer waarschuwt dat het overgrote deel van de migranten minstens 15 jaar afhankelijk zal zijn van uitkeringen en toeslagen, wat de toch al slechte concurrentiepositie van Europa verder zal aantasten.

De eindeloze stroom migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika zal de komende maanden niet verminderen, maar juist verder aanzwellen, zo blijkt uit een intern overheidsdocument dat Die Welt in handen heeft gekregen. Berlijn verwacht dat zodra de Balkanlanden zich hermetisch afsluiten er een ‘bestorming van de grenzen’ komt en er ‘paniek en chaos’ zal uitbreken. De Welt am Sonntag wijst er bovendien op dat de regering Merkel al ruim van tevoren op de hoogte was van de enorme migrantenstroom, maar de talloze cijfers en waarschuwingen negeerde en bewust verzweeg voor het publiek.

Het ‘Gemeenschappelijke Analyse- en Strategie Centrum Illegale Migratie’ (Gasim) –waar onder andere de politie, de federale recherche en het Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) aan deelnemen- waarschuwt letterlijk voor een ‘bestorming van de grenzen’ en ‘chaos en paniek bij migranten en autoriteiten’ als de routes over de Balkan worden afgesloten, zodat de migrantenstroom geen kant meer op kan.

Er komen nog eens honderdduizenden Syriërs aan

Bovendien wordt geconstateerd dat de vluchtelingen steeds sneller richting Europa komen. De ‘doorlooptijd’ wordt almaar korter, waardoor Griekenland, dat als ‘draaideur’ fungeert, dreigt te bezwijken, mede omdat landen zoals Servië, Kroatië, Hongarije, Slovenië en Macedonië hun grenzen gedeeltelijk of geheel hebben gesloten. Verwacht wordt dat veel migranten daarom door de natuur zullen proberen alsnog de grenzen over te steken.

Daarnaast blijft Turkije steeds meer migranten naar Griekenland en daarmee Europa doorsturen. Zeker de helft van alle Syrische vluchtelingen in Jordanië –minimaal 630.000, volgens andere schattingen zeker een miljoen (2)– zouden van plan zijn om binnenkort eveneens op reis te gaan naar Europa.

Overheid wist al veel eerder van minstens 1 miljoen migranten

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

Xander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s