Amerikaanse minister Defensie suggereert Russische kernaanval op VS

‘Onaangekondigde testlancering Trident-II raket waarschuwing aan China en Rusland’ – Chinezen voeren succesvolle test met nieuw ruimtewapen uit


Miljoenen mensen zagen de onaangekondigde lancering van een Trident-II ballistische raket (hier boven Los Angeles). Velen dachten met een UFO te maken te hebben.

Terwijl de Amerikaanse ‘strategie’ in Syrië is uitgebreid tot het leveren van luchtdoelraketten aan islamitische terroristen, bedoeld om Russische bommenwerpers en helikopters neer te halen –en als daarbij een passagiersvliegtuig wordt geraakt is dat natuurlijke ‘domme pech’- , suggereerde Obama’s minister van Defensie Ashton Carter in een toespraak dat de ‘Russische provocaties’ wel eens tot een kernaanval op de VS kunnen leiden. ‘Maar vergis u niet, wij zullen onze belangen en bondgenoten verdedigen.’ Ter illustratie werd er onaangekondigd een Trident-II ballistische raket voor de kust van Californië gelanceerd. Dat gebeurde ’s avonds, duidelijk met de reden dat zoveel mogelijk mensen het zouden zien.

Carter draait realiteit precies om

Carter pleitte ‘in het licht van de Russische provocaties en opkomst van China’ voor een ‘innovatieve benadering om de VS te beschermen en de internationale orde te versterken’. Let wel: de door Amerika gewenste en geleide internationale orde. De minister noemde Ruslands zogenaamde ‘schending van de soevereiniteit in Oekraïne en Georgië’, het ‘intimideren van de Baltische staten’, en het ‘verlengen van de burgeroorlog in Syrië’ een bedreiging van die orde.

De Defensie topman presteerde het daarmee om drie keer de realiteit precies om te draaien. De soevereiniteit van Oekraïne werd juist geschonden door de VS, toen de CIA daar een illegale staatsgreep op touw zette. De burgeroorlog in Syrië werd de afgelopen jaren juist door Amerika gestart en verlengd door de steun voor islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en het laten opkomen van het door de CIA en de Turken gecreëerde ISIS. En van ‘intimidatie’ van de Baltische staten is geen sprake. Het enige wat het Kremlin heeft gedaan is reageren op de agressieve militaire opbouw van de NAVO in deze landen, die rechtstreeks aan Rusland grenzen.

‘Wij zullen onze internationale orde verdedigen’

‘Russen zijn op zee, in de lucht, in de ruimte en in cyberspace (internet) uitdagende activiteiten gestart,’ aldus Carter. Het ‘wapengekletter’ van Moskou doet de Amerikaanse regering twijfelen of de Russische leiders de strategische stabiliteit willen bewaren. ‘Wij willen Rusland niet de vijand maken, maar vergis u niet, de VS zal onze belangen, onze bondgenoten, de principiële internationale orde en de positieve toekomst die deze ons allen biedt, verdedigen.’

Modernisering raketten, nieuwe bommenwerpers, en laserwapens

De VS gaat daarom zijn nucleaire arsenaal moderniseren. Er komen nieuwe onbemande wapensystemen, een nieuwe lange-afstandsbommenwerper (de B-3), en nieuwe technologieën zoals een elektromagnetisch railkanon, laserwapens en elektronische- en cyberoorlog systemen. ‘En in Europa nemen we een waakzamere en standvastige houding aan.’ (1) Ook komt er een ‘informatiecampagne’ in de media om ‘de waarheid over Rusland’ te verkondigen (6). Oftewel: er komt nog meer eenzijdige anti-Russische leugenpropaganda dan we de laatste jaren gewend zijn.

Lancering Trident-II raket waarschuwing aan China en Rusland

De ferme taal van de minister werd kracht bijgezet door een onaangekondigde testlancering van een Trident-II ballistische raket vanaf de Ohio-klasse kernonderzeeër USS Kentucky voor de kust van Californië. Commentatoren wezen erop dat deze lancering niet toevallig ’s avonds plaatsvond, en daardoor door miljoenen mensen in onder andere Los Angeles werd gezien, gefilmd en gefotografeerd. Veel burgers in Californië, Arizona en Nevada schrokken van het indrukwekkende lichtschouwspel, en dachten met een UFO te maken te hebben.

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

Xander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s