Rob van Lint ( IND) : Geen IS strijders in Nederland

isis

Je kon deze reactie verwachten. Nadat GeenNieuws , Geenstijl en  het Belgische Knack onafhankelijk van elkaar afgelopen dagen berichten met bewijzen plaatsten over Syrische oorlogsmisdadigers die in Nederland waren gesignaleerd en zich schuil houden tussen andere Syrische vluchtelingen o.a. in Amsterdam, moest Rob van Lint , directeur van de IND wel met een geruststellende reactie komen.

Geen IS strijders tussen de Syrische vluchtelingen in Nederland, liet van Lint weten, waarbij hij er onmiddellijk aan toe voegde dat hij geen mededelingen kon doen over lopende onderzoek(en), maar dat hij van mening is dat het voor IS strijders een te lange en ingewikkelde weg is via Syrische asielzoekers ons land binnen te komen.

Ronduit een belediging voor de intelligentie van de gemiddelde Nederlander, deze mededeling van Rob van Lint, die trouwens dit jaar is genomineerd als ‘beste ambtenaar 2015 in de categorie Rijksoverheid categorie management, een goed voorbeeld van met welke kwaliteits-maatstaven de overheid werkt.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s