De leugenachtige islam in 4 woorden

Er zijn er wel meer, maar vier Islamitische woorden die je moet kennen zijn : takiyya, tawriya, kitman en muruna.

Deze vier islamitische woorden kennen kan uw leven en ook uw beschaving te redden.

Takiyya

Takiyya wordt gedefinieerd als huichelarij over iemands islamitische identiteit. Het komt uit het vers 38 in hoofdstuk 3 in de koran dat zegt: “Laat de gelovigen geen vrienden onder de ongelovigen maken in plaats van onder de de gelovigen – hij die dat doet heeft niets te verwachten van Allah – behalve uit zelfverdediging (illaa een-tattaqu minhum tuqah) . Deze “zelfverdediging” rechtvaardigt huichelarij.

De islamitische Sharia wet bepaalt: “Als het mogelijk is om een ​​doel te bereiken door te liegen, maar niet door de waarheid te vertellen, is het toegestaan ​​om te liegen als het bereiken van het doel toelaatbaar is, en liegen is verplicht als het doel verplicht is.” (Vertrouwen van de reiziger, Paragraaf R8.2) Voorbeelden hiervan zijn het beschermen de islam of een moslim.

Tawriya

Tawriya wordt gedefinieerd als het verbergen. En het zou kunnen “creatieve liegen” worden genoemd. Het is OK om de intentie van de eed te breken, zolang je de letter van de eed niet breekt.. (“Reliance of the Traveler”, secties o19.1 en o19.5) Hoe werkt dit? Stel dat iemand protesteert als iemand verklaart dat  Hoofdstuk 1 van de Koran christenen en joden verlaagt, omdat het een smeekbede van moslims aan Allah zeventien keer per dag is om hen weg te houden van het pad van “degenen tegen wie Allah boos is” en van het pad van “degenen die de weg kwijt zijn “.

Een moslim kan als volgt reageren, “Hoofdstuk 1 vermeldt nooit joden of christenen.” Hij beoefent tawriya, want hoewel hoofdstuk 1 niet joden en christenen niet bij naam noemt, weet hij heel goed dat de woorden “degenen”  betrekking hebben op joden en christenen .

Een ander voorbeeld zou zijn wanneer een moslim reageert op uw begroeting “Vrolijk Kerstfeest!” Hij zou kunnen zeggen: “Ik wens u het beste.” In uw geest, denk je dat hij een kerstgroet terug geeft. Maar in werkelijkheid heeft hij de wens geuit om u te bekeren tot de islam. Hij wil het beste voor u en dat is, naar zijn mening, dat jij een moslim wordt.

Kitman

Kitman wordt gekenmerkt door iemand slechts een deel van de waarheid te vertellen. Het bekendste voorbeeld hiervan is wanneer een moslim zegt dat jihad echt verwijst naar een interne geestelijke strijd. Hij zweert niet “de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid”, te vertellen.

Kitman resulteert vaak in een grove verdraaiing van de waarheid. In het ‘geopenbaard’ voorbeeld van de koran wordt jihad en zijn derivaten 59 keer gebruikt. Daarvan kunnen er slechts 16 op 59  (27%) beschouwd worden als “intern” en dus zonder voorwerp als het doel van de strijd bedoeld op basis van de context van het hele hoofdstuk.

Een andere veel voorkomende vorm van kitman is uitsluitend de enkele rustige passages te citeren uit de Koran, wel goed wetend dat die passage later en dus nadien werd ingetrokken door een militant, tegenstrijdig vers. Hier is een voorbeeld:

“Er is geen dwang in de godsdienst” (Hfst. 2: 256) Vroege Medinese periode.

“Zijn ze op zoek naar een andere religie dan die van Allah, zoals elke ziel in de hemel en de aarde tot Hem, vrijwillig of door dwang heeft onderworpen?” (Hfst.3 vers 83 Latere Medinese periode)

Een ander voorbeeld:

“Toestemming om de wapens op te nemen wordt gegeven aan degenen die worden aangevallen, omdat hun onrecht is aangedaan.” (Soera 22:39) Late Mekka.

“Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt. Arresteert hen, belegert hen en lig overal in een hinderlaag voor hen. “(Soera 9: 5) Laat Medina

Muruna

Muruna betekent het gebruik van “flexibiliteit” in combinatie met de aanwezige vijand of de omgeving. De rechtvaardiging voor dit soort bedrog is een enigszins bizarre interpretatie van soera 2: 106, die zegt: “Als we een vers afschaffen of te doen vergeten, zullen We het vervangen door een beter of gelijkaardig vers.” Zo kunnen moslims kan aantal opdrachten in de Koran vergeten, zolang zij een beter en dus later vers nastreven. Moslims die er naar streven om de islam te bevorderen, kunnen daarom afwijken van hun islamitische wetten om te veroorzaken dat niet-moslims hun alertheid verlagen en hun islamitische tegenstander te vertrouwen.

Uiteraard is dit vers dat aan afschaffing doet van wat reeds geopenbaard werd het ultieme bewijs dat allah geen God is of kan zijn maar gewoon niet bestaat en het een verzinsel is van een zevende eeuwse roofmoordenaar. Een almachtige God die zich vergist en daarna van mening verandert. Wat is daar goddelijk aan? Het lijkt eerder op een noodgedwongen verzinsel van een betrapte oplichter en leugenaar.

Lees verder>>>

Bron: Nageltjes

Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s