Fuck Turkije

Hou nou toch eens op met spelletjes te spelen met die ottomaanse islamonazi’s. Er valt niet mee te onderhandelen, Erdogan heeft niks goeds in de zin. Ankara is tegenwoordig de de facto hoofdstad van de moslimbroederschap, waar ze zelfs in het Amerika van moslimbroeder Obama inmiddels begonnen zijn om het tot terroristische organisatie te verklaren. Zouden we hier ook moeten doen, dan kunnen we eindelijk die smerige rat van een Marcouch in het gevang smijten.

  • 4.04 Those left in Anatolia were forced to leave after the republic of Turkey was established and the new turkish leader known as Ataturk commanded that Anatolia be rid of all Armenians. Ook Ataturk was niets minder dan een smerige racistische genociderende ottomaan !

Wij hebben ons land zelf gebouwd, ontvochten aan de zee. De ottomanen hebben hun land gestolen en bij elkaar gegenocideerd. Turken zijn het meest genocidale volk ter wereld.

turkije-1

De Duitsers die ook een genocide op hun geweten hebben (daartoe ook aangezet door een moslim, grootmufti al-Housseini) hebben tenminste nog berouw en tonen schuld.

Lees verder>>>

Bron: Fubar

Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s