Oostenrijk sloopt 300 moskeeën en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch

Oostenrijk neemt krachtige maatregelen tegen de “vreedzame” ideologie islam en sluit 300 moskeeën, het stopt ook met financiering van islamitische instellingen. De koran prediken in een andere taal dan in Duits is verboden.

Oostenrijk is bevreesd voor de gevolgen van de waanzinnige politiek wat een multiculturele samenleving wil creëren waar gewelddadige jihad-dwepende moslims en islam zich sneller verspreidt als meel in een storm, en heeft besloten 300 moskeeën te sluiten in het land.

Het land snijdt ook in de financiële bijdrages aan islamitische instellingen en bepaalt in een nieuwe wetgeving dat openbare lezingen uit de koran alleen nog maar in het Duits zijn toegestaan, en verbiedt strik koran lezingen in een andere taal zoals bijvoorbeeld Arabisch of Turks.

Alle buitenlandse bijdragen met betrekking tot de bouw / exploitatie van moskeeën zijn verboden en worden geconfisqueerd. Oostenrijk vreest voor de ”Gates of Underworld” nadat een groot aantal illegale islamitische migranten het land zijn binnengevallen en met hun fanatieke islamitische geloof gezien worden als een ”Hydra” die de blanke christelijke Oostenrijker dreigt uit te roeien.

Oostenrijk realiseert zich ook dat lezingen uit de koran door imams in het Arabisch of Turks jonge jihadisten tot onwettige handelingen kan verleiden, aangezien de imams elke interpretatie kunnen geven uit een koranvers die ze willen, zonder dat iemand die Arabisch verstaat begrijpt wat ze bedoelen.

Lees verder>>>

Bron: Fenixx

Fenixx

32 gedachtes over “Oostenrijk sloopt 300 moskeeën en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch

 1. Daar kunnen ze inderdaad de vlag gaan uithangen. Helaas is het hier al teveel ge-islamiseerd. Ze willen ze hier zelfs in onze kerken gaan plaatsen. Hoe gek wil je het hebben. Maar onze tijd komt.

  Like

 2. Nu Nederland nog België en andere landen wetswijzigingen moskeeën sluiten geen geld meer voor deze instellingen nu goed aanpakken juridische wetten overboord Dit is de enige manier dit nu goed aan te pakken

  Geliked door 1 persoon

  • Misschien stom gezegd, maar dat zal hier nooit gebeuren. Waarom niet? Zolang er hier geen aanslagen worden gepleegd, blijven ze hier roepen dat het niets met islam te maken heeft. En dat is een dodelijke denkfout. Maar het mag van mij vandaag nog ingaan, alles dicht, geen subsidies.

   Like

  • Ja hoor, het kan nog veel dommer. Je hoofd in het zand steken en net doen alsof er niets aan de hand is. Dat noemen ze nou DHIMMITUDE!! Probeer jij eens een kerk te bouwen in een islamitisch land, kan zo maar je leven kosten. Het zou beter zijn om jouw hoofd uit het zand te halen, de slaapogen schoon maken en een goed om je heen kijken.

   Like

 3. hier gaan we ons bezig houden met werkende mensen die een glaasje drinken of iets te snel rijden of verkeerd geparkeerd staan
  als zij dit doen is het niet erg want dan zijn we racisten

  Like

 4. Foei mensen jullie doen nu allemaal of alle moslims slecht zijn maar er lopen ook genoeg slechte niet moslims rond. Ik vind dit toch heel triest voor de goede moslims die ik ken.

  Like

 5. Die moslims die jij kent , Josje , die doen aardig tegen jou in je gezicht , maar eenmaal thuis , vallen ze gewoon in hun eigen moslim cultuur , en zijn ze jou vergeten Josje . En vergeet niet , niet iedere moslim is terrorist , maar bijna ,100% alle terroristen zijn moslim .

  Geliked door 1 persoon

 6. Het lijkt wel onwaar. Je verwacht het niet in het ziekelijk klimaat van politieke correctheid. Maar ik hoop dat het klopt. Echt te gek. Heel goed. Nou nog NL en de andere Europese landen. Hongarije en de andere Visegrad landen (Polen,Tsjechie,Slowakije) geven het goede voorbeeld. Geen migranten meer die voor de vleespotten komen en de cultuur komen ontwrichten. Geen Midden-Oosten problemen hier. Haat en geweldoproepende lui horen hier niet. Tevens radicalen die segregatie willen en onze vrijheden,democratie willen vernietigen.Die een bedreiging zijn voor Joden,Christenen en de niet-moslims gaan maar naar hun kalifaat, wat ze graag willen, maar niet hier is.
  Mensen sta niet onverschillig voor je Joods,Christelijk en humanistisch erfgoed.Bewaak ze en kom daarvoor op.Intoleranten weren.

  Like

 7. Alle jesus de islam heeft helemaal niks met Isis te maken zelfs Turken Marokkanen ga zo maar door die moslim zijn zijn erop tegen wat de Isis doet wanneer worden de ogen geopend van de mensen de regering en Amerika en de EU die hebben dit allemaal in de hand het gaat alleen on geld en macht en dat onschuldige burgers daarbij moeten sterven zal hun een worst wezen om het maar even qru te zeggen mensen kom op noet iedereen over een kam scheren!!!

  Like

 8. Alles over 1 kam scheren? Waar zijn die protesten van die moslims. Die anderhalve kop tel ik niet mee. Maar vooral uw uitspraak dat islam NIETS te maken heeft met IS??? Mevrouw, hoe ziek bent u of totaal wereldvreemd. Alleen al voor die uitspraak vind ik u een gevaarlijke persoon.

  Like

 9. Wat een kortzichtigheid heerst er tegenwoordig zeg.. Dit bericht is duidelijk fake, slechte zinsopbouw en slechte bronvermelding, maar de reacties die het oplevert zijn nog een stuk triester. Isis is een organisatie van idioten die hoogstwaarschijnlijk de Koran óf nooit hebben gelezen, óf ze interpreteren hem verkeerd. De Islam is een zelfde soort geloof als het christen- en jodendom. Wat mij betreft zijn christelijke mensen net zo verstrooid als de moslims. Kan iemand zich de beeldenstorm nog herinneren? Of hebben jullie niet goed opgelet tijdens de geschiedenis les?

  Like

  • Niks kortzichtig. En als het duidelijk is dat het “fake” is, zal er zeker melding van gemaakt worden, maar die is er niet!!
   Isis doet PRECIES wat er in de haatboek staat. Daar is geen twijfel over mogelijk. Maar even een leermoment voor je, ISLAM IS GEEN GELOOF MAAR EEN BARBAARSE IDEOLOGIE VAN PEDOFIELEN, ONDERDRUKKERS, VERKRACHTERS EN MOORDENAARS!!
   En ja, ook bij ons waren ze stevig verstrooit, maar dat duurde geen 1400 jaar zoals bij de islam.
   Dus volgens mij bent U kortzichtig.

   Like

 10. Ik vind het een eng idee dat er over een aantal jaar geen Echte Nederlanders meer zullen bestaan ! Ze vermengen zich met Europeanen waardoor er een afvalrace is ontstaan en er uitsterven dreigt voor afstammelingen van de 7 provincien ! Over een aantal jaar zullen blanke op straat aangekeken worden omdat ze zeldzaam zijn… eng idee ! Ik ben ook echt van mening dat blanke vrouwen die besluiten gemeenschap te hebben met een moslim en daaruit een kind verwekken, mee werken aan rassenverbastering, ook vrouwen die speciaal naar bijv Turkije reizen voor een vakantie/sex een hersenscan moeten laten maken ! Het gaat om het behoud van ons volk … dit zal zeer racistisch overkomen maar ik ben er klaar mee !! Alles kan en mag wel gezegd over ons worden, dus nu doe ik mijn zegje !!

  Like

 11. Over een aantal jaren? Zal wel niet zo vlug gaan, maar in principe heb je wel gelijk. En blijkbaar hebben ze voor zulke vrouwen een naam. Helaas is er geen hersenscan mogelijk voor die vrouwen. Het is niet racistisch en je moet altijd jouw zegje doen, doe ik ook. Daar is niks mis mee.

  Like

  • ik ben niet bang voor die vieze zwarte moslims . ik zeg wel .als ik de kans krijg om er ook maar 1 te vermoorden op een avond . nou die gaat err aan . zij doden ons volk . nou en ik ruim er ook van hun rot apen op .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s