WAARSCHUWING! DREIGENDE VOLKSOPSTAND IN EUROPA !

OPSTAND

Een volksopstand kan op verschillende manieren plaatsvinden, maar als blijkt dat de vreedzame optie niet helpt dan is geweld helaas onvermijdelijk!

De Europese regeringen, onder leiding van de EU, gaan gewoon door met het binnenhalen van de grootste vijand van Europa ooit! Massa-immigratie van barbaarse volksgroepen is het ergste wat Europa ooit is overkomen!

Inmiddels zijn de toestanden in heel Europa zo dreigend en onhoudbaar geworden dat overal wordt gedreigd met een volksopstand. In elk rechts blog wordt hierover al gediscussieerd!
Politici: Onderschat het aantal volgers en lezers niet van deze blogs, want het aantal loopt in de tientallen miljoenen!

Wij webmasters proberen zo veel mogelijk om dit te voorkomen, door te wijzen op de alternatieven maar zowel het geduld van de bevolking, als de hardnekkige volharding van onze regeringen om te weigeren deze vernietigende tsunami te stoppen, maakt dat het dweilen is met de kraan open!

Nationalisme in plaats van landverraad
Een gevaar voor de nabije toekomst is dat het nationalisme in sommige kringen mensen zal aanzetten tot gewapend verzet tegen de huidige machthebbers binnen de EU. Toelating van Turkije binnen de EU kan de trigger zijn voor een burgeroorlog. Nu al zijn hier en daar geluiden te horen dat onze politici landverraders zijn die collaboreren met de vijanden van de Europese beschaving. Dat komt omdat ze de massa-immigratie uit niet-westerse landen hebben toegestaan en zelfs aangemoedigd.

Willen we het tij keren, dan zullen we binnen Europa ons moeten bezinnen over onze politieke doelstellingen. Dit kan slechts lukken door krachtig vast te houden aan onze westerse normen en waarden. De toekomst van Europa en daar onlosmakelijk mee verbonden de vrede in de wereld, zijn afhankelijk van een nationalistisch en beschaafd Europa. De moeilijk te aanvaarden paradox is dat nationalisme noodzakelijk is, om de kracht te hebben de wereldgemeenschap dienstbaar te zijn.

Wat zijn die alternatieven? Allereerst:

Lees verder>>>

Bron: Eunmask

3 gedachtes over “WAARSCHUWING! DREIGENDE VOLKSOPSTAND IN EUROPA !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s