Onderzoek Commissie Stiekem , weer een slecht Haags toneelstukje

stiekem

En daar gaan wij weer, geschokte , geschrokken en niet te vergeten zeer verbaasde Kamerleden, want  het schijnt zo te zijn, dat iemand uit de Commissie Stiekem heeft gelekt. En om e.e.a. naar een climax te brengen komt er nu een onderzoekscommissie, de stoelen van de vorige onderzoekscommissie, wij dachten die over de Fyra, zijn nog warm en die moet de onderste steen boven zien te krijgen.

Lekken is een politiek doodzonde, ofschoon wij nog nooit een lijk in de Hofvijver hebben zien drijven, terwijl die daar toch zo langzamerhand wel mee gedempd zou kunnen worden. Het kan ook een einde betekenen aan de politie carrière. Ook dat laatste betekent in vaderlandse politieke kringen weinig of niets, want koud heb je de Haagse beerput verlaten, staat er wel een volgende meer centjes opbrengende stoel voor je klaar, om je in te zetten voor de nieuwe broodgever.

Volgende week al !!! moet de samenstelling van de onderzoekscommissie gereed zijn en dan zou er iemand moeten gaan sneuvelen. Toch heeft de ervaring geleerd dat het in dit land nooit zo loopt. Om te beginnen hebben alle te ondervragen deelnemers aan dit toneelstukje last van geheugenstoornis. Soms lijkt het er wel eens op dat men in den Haag en Ommelanden collectief  aan een ernstige maar selectieve vorm van Alzheimer lijdt. Gelukkig voor de betrokkenen zelf maar van zeer tijdelijke aard, namelijk gedurende de momenten dat men ‘ondervraagd’ wordt.

Niet het OM maar de Tweede Kamer moet het onderzoek doen.

Lees verder>>>

GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s