Vervolg van Gooise vrouwen wordt nu Gooise vluchtelingen

busse

De Gooise middenstand wrijft zich al in de handen. De belangstelling om te zien en gezien te worden bij het doen van boodschappen en daarna even een terrasje pikken op een van de vele Gooise uitspanningen liep terug, maar nadat burgemeester Broertjes van Bussum het voormalige AZC Crailo weer aan het COA heeft aangeboden om daar 1.200 toekomstige figuranten in de serie ‘Gooise vluchtelingen’ onder te brengen. Het AZC herbergt er momenteel slechts 100.

Op slechts een kwartiertje lopen van o.a. de bekende Gooise ‘waterhole’ Moeke Spijkstra , waar menige Gooise verkering voor èèn nachtje begon , ligt  verscholen in het weelderig groen van het Gooi het complex Crailo. Centraal gelegen tussen Bussum, Hilversum, Blaricum en Laren, biedt het met name de jonge handophouder de gelegenheid kennis te maken met de Vinex behuizing van BN-ers,  zijn boodschappen te doen samen met Linda of  een sapje te drinken op het terras met de inmiddels ook weer geheel in ere verheven SNS rampen veroorzaker Sjoerd van Keulen, die zoals wij zagen weer grossiert in functies bij allerlei raden van bestuur.

Opgewonden gilletjes van Gooise dames van middelbare leeftijd, ‘ oeps, hij kneep mij zomaar in mijn derriére, maar oh wat heeft hij een paar mooie donkere ogen’, zullen te horen zijn en nogmaals de Gooise middenstand tracht nu al het in de winkels aangebodene aan te passen aan de eisen van de nieuwkomers. Halal voedsel, boerka’s en de eerste signalen zijn er al.

Maar dat moet ook, want volgens de VN die deze gegevens zo juist bekend maakte op de Migratie top op Malta, zijn er niet slechts die miljoen handophouders die momenteel op uitnodiging van zuster Angela naar Europa komen, maar gaat het ook nog om zo’n 15 miljoen Afrikanen, die bij de bushalte richting Europa staan te wachten.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s