Het is inmiddels 5 over twaalf!

(Door: H. Numan)

5over12

Beste mensen, geniet van het sinterklaasfeest en de kerstdagen. Als er dit jaar veel vuurwerk met Oud & Nieuw wordt afgestoken, beschouw het dan als een voorproefje van wat gaat komen of als afscheid van 71 jaar vrede. Want ik zie het heel somber in. Het is vandaag vrijdag de dertiende, dus mag het. Denkt u even met me mee? Het vluchtelingenprobleem is een van de vele niet-problemen die niet beheerst worden. Een niet-probleem, want de oplossing is o zo gemakkelijk. Vang die mensen in hun eigen land op. Of in de eigen regio. Of in ieder geval in het eerste EU-land waar ze binnenkomen. Die oplossing wordt hoe dan ook van de hand gewezen. De belangrijkste reden is: we gaan die vervelende Wilders hoe dan ook geen gelijk geven, ook al heeft hij dat.

Verder regeert onbenul tezamen met eigenbelang. Verreweg de meeste bewindslieden en hun beleidsmedewerkers weten niets van het mohammedanisme, en nog veel minder hoe andere culturen denken. We hebben bijvoorbeeld een Schoevers-secretaresse op Defensie, een minister van Justitie die mensen kent die zich dood geblowd hebben, en minister Gleufhoed die alles en iedereen laat afluisteren. En een (vrijwel zeker kale) fractieleider die een zwaar ambtsmisdrijf pleegde. Maar die gaan we uiteraard niet vervolgen, want dat zou het einde van het kabinet betekenen. En dan komt de PVV aan de bak. Liever het land in brand dan dat!

Dit soort idioten – anders kan ik ze echt niet omschrijven – geloven dat alle culturen gelijk zijn. Behalve die van ons, want de Goudzoekster der Nederlanden zei ooit zelf dat de Nederlandse koeltoer nie bestaa. Sei heb het nie gesien. Met zulke mannen (het vrouwtje daar zuipt pils en speelt met water) gaan we de oorlog echt niet winnen.[…]

Lees verder>>>

Bron: Eunmask

2 gedachtes over “Het is inmiddels 5 over twaalf!

    • Ik heb het gezien, gewoon afschuwelijk. Maar van de andere kant, dit komt niet als een verrassing. laten we hopen dat het hierbij blijft, hoewel ik er bang voor ben dat dit nog niet voorbij is.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s