“Mama Merkel” Het reeds vergevorderde begin van het einde

Angela Merkels “Wir schaffen das” wij doen het wel even, geen probleem is inmiddels omgeslagen naar de welbekende noodkreet “Houston we have a problem” hier in Nederland hanteren we beter de kreet “wanneer we door de gelukszoekers zijn leeggezogen en overlopen dan sluiten we de grens” of “door de gelukszoekers de slachtoffers niet meer zien”.

We kunnen zo niet doorgaan en uiteraard weten ze dat in Den Haag ook, maar het kost de dames en heren beleidsbepalers de grootste moeite om dit toe te geven aangezien ze dan de woorden “Wilders heeft steeds gelijk gehad” over de lippen moeten krijgen en dat gaat natuurlijk nooit of te nimmer gebeuren. Wel worden de alom bekende P.V.V. uitspraken en plannen beetje bij beetje gejat en in een iets wat aangepaste vorm gebruikt door de vvd of het cda zodat ze zonder al te veel gezichtverlies het pad dat Wilders voor ze heeft geplaveid schoorvoetend kunnen bewandelen.

Ik begon dit stukje met de gevleugelde en ook al weer achterhaalde uitspraak van Frau Merkel waarmee ze heel Europa op de rand van de afgrond heeft doen belanden. Wanneer men enkele generaties na ons en na afloop van de derde wereldoorlog, die we (na ik mag hopen) uiteindelijk aan de hand van de Russen ooit gaan winnen van de islamitische agressor, terug denkt aan haar uitspraak “Wir schaffen das” dan plaats ons nageslacht deze uitspraak moeiteloos in het zelfde rijtje als de uitspraak waarmee de Duitsers eerder succes hebben behaald in de geschiedenisboeken, inderdaad “wir haben es nicht gewusst” en laat dit nou juist de meest toepasselijke uitspraak zijn die de Nederlandse landverraders en regeringsleiders bij de hand moeten houden, deze zou dan net zo leugenachtig overkomen als bij de Duitsers eind jaren veertig. “Wir haben es nicht gewusst” wat hebben ze niet geweten in Den Haag?  De haatkazernes die als giftige paddenstoelen de grond uit komen?  De islamitische parasieten plaag die onze landgrenzen teistert, hebben ze niet in de gaten dat dit zo’n ernstige vorm aan het aannemen is?  De onderdrukking van vrouwen, het misbruik van kinderen, het afslachten van ongelovige in een islamitisch Nederland “Was wussten Sie nicht?” […]

Lees verder>>>

Bron: Gedwongen Rechts

Gedwongen Rechts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s