Aan Dick Schoof

Briefje van Jan

Dick Schoof

Beste meneer Schoof,

Vannacht (00.42 uur) schreef u op Twitter: “Terroristische aanslag Parijs vreselijk en ongekend. Situatie wordt gemonitord en bezien of er veiligheidsconsequenties zijn voor NL.”

Iets later las ik dat asielzoekerscentra in Nederlander extra werden bewaakt.

Ik dacht aanvankelijk nog: hebben die arme vluchtelingen die daar zitten dan Kalashnikovs mee naar binnen gesmokkeld en gaat de politie zorgen dat ze er niet mee naar buiten kunnen om hier net zo’n bloedbad aan te richten als hun geloofsgenoten in Parijs? Maar dat bleek niet het geval. Die asielzoekerscentra werden bewaakt “uit angst voor wraakacties van extreem rechtse Nederlanders”.

Veel beter kan het Nederland van 2015 niet worden getypeerd.

U laat zich als Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid maar al te graag gebruiken om op afroep namens het kabinet te melden dat er geen aanwijzingen zijn dat ook in Nederland moslims aanslagen plannen.

De waarheid is: u heeft gewoon geen idee.

Onze inlichtingendiensten zijn absoluut niet beter dan de Franse en u heeft gezien hoe uw collega’s daar een goed gecoördineerde actie in Parijs in de smiezen hadden en konden ‘stukmaken’. Eh… Niet. Met minimaal 153 doden als gevolg en acht daders die hun bomgordel lieten ontploffen om maar niet als arrestant, maar als martelaar de boeken in te gaan.

Het wordt tijd dat we het probleem onder ogen gaan zien en gaan benoemen, meneer Schoof.

De uitwassen van de islam.

Er zijn honderden, misschien duizenden veelal jonge moslims in Europa, dus ook in Nederland, die meer waarde hechten aan dat sprookje van die 72 maagden en de status van het martelaarschap dan aan het leven. Zolang die lui bereid zijn te sterven voor hun ‘goede zaak’, was Parijs niet de laatste aanslag op onschuldige burgers, maar één van de vele yet to come.

Het spul is niet afgeremd door opvoeding, het krijgt in flatjes in Amsterdam-West onderricht in de ware islam, het jut elkaar op, het koopt voor 250 euro een Kalashnikov, het heeft goede coaches en ooit, ooit gaat het “Allah Akbar” roepend ook in Nederland toeslaan.

U staat erbij en u kijkt ernaar.

En politici als Rutte, Samsom en Timmermans gooien hun larmoyante tweets en Facebook-berichten de wereld in en blijven waarschuwen voor het gevaar dat Geert Wilders heet.

“Wraakacties van extreem-rechts.”

Hoe halen jullie het in je harses?

Groet,

JanD

Bron: ThePostOnline

Post Online

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s