Aanslagen Parijs, uw leven gaat drastisch veranderen(video)

ATTENTION EDITORS - VISUAL COVERAGE OF SCENES OF INJURY OR DEATH  French fire brigade members aid an injured individual near the Bataclan concert hall following fatal shootings in Paris, France, November 13, 2015. At least 30 people were killed in attacks in Paris and a hostage situation was under way at a concert hall in the French capital, French media reported on Friday.  REUTERS/Christian Hartmann      TPX IMAGES OF THE DAY

En met de  gevolgen die nog lang niet te overzien zijn van de serie terreurdaden in Parijs kunnen wij rustig stellen dat Europa niet meer het Europa zal blijven zoals het was. De Franse president Francois Hollandse riep de noodtoestand uit voor het gehele land, heeft de grenzen gesloten (kan ineens wel) en begint nu het onderzoek hoe ver het toch zo ver kon komen.

Reeds enige dagen geleden waarschuwde de Franse DGIS , het equivalent van onze AIVD, dat er iets broeide, maar zoals er in Frankrijk waar mogelijke terreuraanslagen in tegenstelling tot ons land openlijk in de media worden besproken, werd er  ook gelijk  bij verteld dat het onmogelijk is  ruim 2.500 ‘verdachte personen’ 24 uur per dag in de gaten te houden. De opmerking dat de inlichtingendiensten hun werk niet goed hebben gedaan  zou dan ook volkomen belachelijk zijn.

Het is de politiek die u in deze chaos heeft geleid en nu weer de bekende krokodillentranen huilt.

Waarschuwingen tegen de islam, moslims werden als populistisch en extremistisch afgedaan of goed gepraat want niet alle moslims zijn terroristen enz. enz. De islam hoort niet thuis in Europa, en de gevolgen zeker met de nog steeds dagelijkse toestroom van zgn. vluchtelingen zullen alleen maar erger en gevaarlijker worden.

Met de serie aanslagen in Parijs ( ook al begin dit jaar )  en wat er nog gaat volgen in b.v. Duitsland en Engeland mag rustig gesteld worden dat de lakse houding van alle politici en zeker die in den Haag er mede toe bijgedragen heeft, dat wij daar zijn aangekomen waarvan de aanslagen in Parijs slechts het voorspel zijn. Het is door de wegkijk politiek van overheden zo ver gekomen  dat ook u in Nederland zich niet meer kunt verstoppen onder een deken van u voorgehouden valse veiligheid.[…]

Lees verder + video

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s