Marine Le Pen nr. 1 in peilingen, zegt dat radicale islam moet worden uitgeroeid

Paus Franciscus: Aanslagen onderdeel van Derde Wereldoorlog (*)

 President Hollande in het Stade La France op het moment van de aanslagen. Inzet: Marine Le Pen lijkt nu zeker op weg om in 2017 (of eerder?) de nieuwe president van Frankrijk te worden.

Het zal weinigen verbazen dat Front National leider Marine Le Pen bij de meest recente peilingen –dus nog voor de aanslagen van gisterenavond- opnieuw op de eerste plaats lag (2). Le Pen zei vandaag dat het gruwelijke bloedbad van gisteren heeft aangetoond dat Frankrijk kwetsbaar is en zijn grenzen onmiddellijk permanent weer zelf moet gaan controleren en beschermen. Omdat de Franse bevolking niet langer veilig is moet de belangrijkste oorzaak, de radicale islam, ‘worden uitgeroeid’. Tevens eist ze dat de Franse paspoorten van tweestatige islamisten worden afgepakt.

Behalve Le Pens anti-immigratie en anti-islam standpunten is ze vooral populair geworden omdat ze tegen de euro, tegen Brussel en tegen de EU is. Frankrijk zucht onder torenhoge werkloosheid en een enorme overheidsschuld, en bovendien een steeds invloedrijker wordende parallelle islamitische samenleving waar de autoriteiten geen enkele controle meer over hebben – zoals gisterenavond nog eens pijnlijk duidelijk werd. De verwachting is dan ook dat Le Pen na gisterenavond nog veel meer Fransen achter zich zal krijgen. (1)

Dodental gestegen naar 158 […]

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

Xander

Een gedachte over “Marine Le Pen nr. 1 in peilingen, zegt dat radicale islam moet worden uitgeroeid

 1. M.Le Pen maakt een denkfout.
  Islam zit enkel in 2,1 miljard zwaar geïndoctrineerde moslimkoppen.
  Simpeler: denkbeelden kunnen niet uitgeroeid worden.
  http://web.archive.org/web/20130605161556/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index3ba4.html?pagina=11545
  Ntuurlijk is het mogelijk weldenkende mensen te vragen niet meer aan bepaalde zaken te denken,
  zoals bv. na een ingrijpende gebeurtenis, we maken allemaal wel eens wat mee dat ons aangrijpt
  e.d. Maar gebleken is dat dat bij moslims niet mogelijk is. Die worden al meer dan 1400 jaar vanaf de wieg geïndoctrineerd met het waanzinnige idee dat iedereen die geen moslim is, maar gedood moet worden. En dan blijft er helaas nog maar één middel over.
  Het spijt me echt maar dat zie ik gebeuren, ik voorzie een burgeroorlog, tenzij niet alleen onze katuitdeboomkijkende, slappe overheid snoeihard gaat optreden/ingrijpen als ze kennis heeft
  van eventuele moordplannen van allahschreeuwers.
  Geen misverstand: ik laat me door niemand iets opdringen, ik maak nog altijd zelf uit waar ik
  aan denk en waar ik in geloof.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s